2777
2789

پدرم چون بازنشست شده به همه چی گیر میده 

میگه من نمیتونم تو خونه کوچیک زندگی کنم باید حیاط بزرگی داشته باشم ،میخوام تو روستا یه خونه600متری بخرم با یه باغ بریم اونجا 

نظر شما چیه؟

باشه تو خوبی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم تو روستا یه خونه باغ داره

تابستونا اونجان و واقعا خیلی خوش میگذره اونجا به نسبت زندگی تو خونه‌های سطح شهر

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

برای مادر‌پدر خیلی خوبه واسه شما نه

اگه شما بمونید تفریحی برید پیششون خوب میشه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

پدرم تو روستا یه خونه باغ دارهتابستونا اونجان و واقعا خیلی خوش میگذره اونجا به نسبت زندگی تو خونه‌ها ...

ایشون تابستونا اونجا هستن 

برای ما کلا میخواد بره روستا 

و اینکه روستاهه با شهر نیم ساعت فاصله داره

باشه تو خوبی...
ایشون تابستونا اونجا هستن برای ما کلا میخواد بره روستا و اینکه روستاهه با شهر نیم ساعت فاصله داره

بطور کلی گفتم عزیز

تو شهر امکانات بیشتره دسترسی به همه چی راحت تره

اونجا هوا بهتره سرزنده‌اس محیط شاد تریه میشه آزادتر بود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

مگ دختر جوانو میذارن تو خونه تنها بمونه؟

فک کردم چند تا خواهر برادرین

برو دیگه تو ام اگه ماشین داری و به شهر نزدیکه خوبه واست امکانات شهرو داری و اب و هوای خوب روستا رو هم داری

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم