من و یکی از دوستان به این نتیجه رسیدیم دو سه تا کاربر اینجا یه کاربر هستن😑
اسم این کاربر چی بود!yyyyy یه چیز این مدلی بود انگاری
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه چند نفرم داریم با ربط و بی ربط فقط میگن باردارم😂😂
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
یه چند نفرم داریم با ربط و بی ربط فقط میگن باردارم😂😂
اون که نسخش دیشب پیچیده شد🤣
چقدر رفتین تو بحر اینجااینجا اصل رو بذارید بر اینکه طرف داره دورغ میگهتمام
من واقعا نمیتونم اینو هضم کنم
دروغ میگه و تمام؟😑
همین؟😑
اهان دارین کاربرهای دروغی رو لومیدینی جا خوندم دیشب یکی لو رفته ولی نفهمیدم کیه
راز مامانییی
همونی که همه جا میگفت دختر سه ساله دارم و دوقلو باردارم🤣
دانشجو هم هستم
کاشت به عمل اومده که یه دختر ۱۴ سالست