2777
2789

سلام مامان مهربون‌ها، در مورد خمیردندون مناسب راهنمایی می‌خواستم. دختر قشنگم 8 سالشه و خیلی برام مهمه که از الان دندون‌های سالمی داشته باشه.

مامانا دقت کنید که خمیردندون خوب برای بچه‌های نازنین باید فلوراید داشته باشه، جلوی پوسیدگی رو بگیره و طعم مناسبی برای کودکان داشته باشه. من سیگنال کودک می‌گیرم و خیلی راضیم، طعمش عالیه و ضد پوسیدگی هم هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانا دقت کنید که خمیردندون خوب برای بچه‌های نازنین باید فلوراید داشته باشه، جلوی پوسیدگی رو بگیره ...

آره دقیقاً سیگنال کودک واقعا عالیه. دخترم از وقتی از این خمیردندون استفاده می‌کنه، با شوق بیشتری مسواک می‌زنه.

مامانا، سیگنال کودک هم برای دندان‌های شیری و هم دائمی مناسبه؟

آره عزیزم، سیگنال کودک مناسبه، چون فلوراید و کلسیم داره که هم به مینای دندان کمک می‌کنه و هم از پوسیدگی جلوگیری می‌کنه. خیالت راحت باشه.

آره عزیزم، سیگنال کودک مناسبه، چون فلوراید و کلسیم داره که هم به مینای دندان کمک می‌کنه و هم از پوسی ...

دختر من عاشق طعم و ظاهر این خمیردندونه. براش جذابه که روی بسته‌بندی خمیردندون کاراکترهای قشنگ داره.

بچه من از مسواک زدن خوشش نمیاد، چی کار کنم؟

عزیزم، می‌تونی با قصه گفتن و کاردستی درست کردن تشویقش کنی. حتی می‌تونی از کاراکترهای روی خمیردندون سیگنال استفاده کنی و براش قصه بسازی. این کار خیلی موثره.