2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و اصلاح سبک زندگی

167 بازدید | 11 پست

من تنبلی داشتم اصلاح سبک زندگی کردم و جواب دادم

خواستم بگم جدی بگیرید ان شا الله به نتیجه می رسید

پیج های زیر رایگان توضیح دادن

پیج خانم فلورا تاجیک

پیج niloofarpco

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
اوکی اصلا هم تبلیغ نبود

سابقه من رو توی نی نی سایت ببین

تاپیک های قبلی من رو ببین

بابت تهمتی که زدی حلالت نمی کنم

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه من رو توی نی نی سایت ببینتاپیک های قبلی من رو ببینبابت تهمتی که زدی حلالت نمی کنم

اگ تبلیغ نی خب خودت چرا نمیگی چیکارا کردی

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

سابقه من رو توی نی نی سایت ببینتاپیک های قبلی من رو ببینبابت تهمتی که زدی حلالت نمی کنم

سلام من ۱۷ سالمه ببخشید چون کسی رو ندارم ک تو این زمینه کمکم کنه از شما میپرسم 

واقعا درمان میشه ؟ 

من موهام بخاطر این بیماری کوفتی میریزه و جوش زدم و هزا تا چیز دیگه ک دلم میخاد بمیرم و اینجوری نباشم 

اصلاح سبک چیه اصلا ؟

سخته انجام دادنش ؟

اگ تبلیغ نی خب خودت چرا نمیگی چیکارا کردی

چون مباحثش خیلی طولانیه چجوری اینجا بنویسم! 

اگر جا میشد توی یه پاراگراف که ملت براش پیج نمیزدن و کلی مطلب

سلام من ۱۷ سالمه ببخشید چون کسی رو ندارم ک تو این زمینه کمکم کنه از شما میپرسم واقعا درمان میشه ؟ من ...

عزیزم یه سندرم هم که کنترل میشه 

همیشه باهات هست از پیج هایی که معرفی کردم استفاده کن

رعایت کن 

خیلی بهتر میشی

اصلاح سبک چیست؟ من تنبلی ندارم ولی سبک زندگیم سالمه همونه ؟ خوراک مضر نخوری و ورزش و...

نه یه مدل خاص هست 

یه چیزهایی رو نباید بخوریم

یه چیزایی رو برای تنظیم هورمونهامون باید بخوریم

سلام گلم من  تنبلی تخمدان دارم با لتروزول تو رو روز ۱۱ هیچ فولیکول غالبی نداشتم و اندومتر۳/۵ بود ، شما چه کارای کردین که باردار  شدی ب سلامتی. من ۳۰ سالمه و وزنم ۸۰ کیلو ‌‌قدم ۱۶۴

سلام گلم من تنبلی تخمدان دارم با لتروزول تو رو روز ۱۱ هیچ فولیکول غالبی نداشتم و اندومتر۳/۵ بود ، ش ...

سلام عزیزم

الکی وقت خودت رو تلف نکن و معطل نکن

وزنت زیاده! اصلاح سبک کن تا لاغر بشی

روغن بازارای حذف کن فقط روغن کنجد و زیتون بخور

هر روز فقط نیم ساعت پیاده روی کن 

مواد نگهدارنده نخور یعنی چیز در سوپری نخور اعم از چیپس و پفک و تن ماهی ، نوشیدنی ها و …

روزانه حتما ۸ لیوان اب بخور

جوانه ماش بخور 

بادام درختی بخور

قند و چربی خونت رو کنترل کن

قند مصنوعی ساده اصلا نخور قند طبیعی یه کم به اندازه هوس بخور مثل خرما و موز و .. 

شاد باش روزانه برقص

اگر این کارها رو کردی به نتیجه میرسی در غیر این صورت باردار هم بشی احتمال سقط خیلی بالاست