نمیدونم این موضوع داره رواج پیدا میکنه تو نینی سایت همه بدگویی مادر و اینکه دوسش ندارن و شروع به قضاوت های بی رحمانه راجع به مادری که زحمتشونو کشیده میکنن...و به نظرم دلایل بیجا و مسخره ای میارن!!!
مگه عزیز تر از مادرم هست؟
خودتو پیدا کنی خیلیارو گم میکنی این شروعِ یہ مسیر طولانیہ کہ تهش قشنگہ -! .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شرایط زندگی آدما با هم فرق میکنه شاید رواج این بدگویی ها کار خوبی نباشه ولی قضاوت شما هم درست نیست یک زن صرفا به خاطر زاییدن اسمش مادر نیست من به چشم خودم پدر و مادرهایی دیدم که رسما بچه اشون رو آزار دادن و بدبخت کردن
عزیزم شما که توجایگاه اونا نیستی نمیدونی اونا واقعا با رفتارای مامانشون چه حسو حالی بهشون دست میده که میان اینجا درد دل میکنن صد در صد عزیزتر از مادر نداریم حتی اگر خیلی اون مادر بد باشه و با زبونش دل بشکنه ...ولی من به چشم دیدم که بعضیا فقط مادرن همین فقط کاربردشون اینه که مامان صداش کنی... خیلیا مادری کردن بلد نیستن ...
اون کدوم کشوریه که ۸۵میلیون جمعیت داره و بلا استثنا همشون واسه هم متاسفتن؟ نمیدونید؟؟؟😕. واقعا براتون متاسفم 😂😂😂
من خودم به شخصه محبت و حمایتی از پدر و مادرم ندیدم، پدرم ک اصلا و ابدا. مادرم هم خیلی بهم ظلم کرده، خدا فقط خودش شاهده و بس. دوران مجردی یه جور، بعداز ازدواج هم جلوی همسرم همیشه سرافکندم کردن. فقط خدا
🙋 (می تونید ماریا صدام کنید) الهی چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار🙆