2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یابمون بخاطربچه هام

682 بازدید | 64 پست

خستم اصلا باشوهرم از اول تفاهم نداشتیم،همو نمیفهمیم،بعداینهمه سال بادوتا بچه نمیدونم چه غلطی کنم

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه آدمو نابود می‌کنه سعی کن کنار بیای و زندگیتو بکنی بخاطر بچه ها

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

چرا ؟خسته شدم،واقعا نمیکشم،همش میخوابه تنبله تلاش خاصی نمیکنه،درحد خرجی خونه کارمیکنه ،تاکی این شرایطو تحمل کنم،بیمه نداریم خونه نداریم ماشین نداریم،امیدی ندارم بهش

میشه واسه خونه دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی   
خریت،ننم گفت بچه بیارخوب میشه،دومی هم یهو شد😐

طفلک بچه هات فقط تو فضای تنش آور بزرگ شدن،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
چرا ؟خسته شدم،واقعا نمیکشم،همش میخوابه تنبله تلاش خاصی نمیکنه،درحد خرجی خونه کارمیکنه ،تاکی این شرای ...

چقد سخته این چیزایی ک گفتی ولی عزیز دلم جدا شدن با بچه خیلی سخته بچه ها نابود میشن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

حرفتون برعکسه،بچه رو تو این شرایط آوردن باعث نابودیه آدمه،اونا با پای خودشون نیومدن

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
گوه بخورم،بابا اینارو ولش،چیکارمیشه کرد با ادمی که باهاش تفاهم نداریم

خیلی قبل تر باید فکرشو میکردی