2777
2789

من قبلا هر کی مشکلی داشت سرچ کردم نی نی سایت راه حل خوب پیدا کردم ذخیره کردم اینجا می نویسم بمونه خودم و بقیه استفاده کنیم کسی هم خواست براش بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان فوری دندان درد

متنشو کپی کردم

از درد مسکن آرومم نمی کرد

خلاصه مامانم آبغوره جوشوند با نمک گذاشت سرد شد گفت رو دندونت قرقره(غرغره) کن

اولش دردش یکم کم شد دم ظهر بود کلا دردش خوابید مثل یک مسکن قوی

تازه باز یه درد خفیف داره شروع میشه بازم شدید شه انجام می دم

سرچ کنید دندون درد شدید داشتم معجزه شد

استارتر کاربر فاطمه۱۳۹۳

* نمک برای درمان عفونت دندون هم خوبه *

گلو درد من سر کار ماهی ۲بار کم کم مریض میشم بچه کوچیک هم دارم

سیستم دفاعی بدن شما ضعیف هست

هرروز منیزیم استفاده کنید طبق دستور پزشک 

برای گلودرد هم علاوه بر داروهایی که پزشک براتون تجویز کردند چای زنجبیل عالیه و 

دمنوش تخم شربتی و خاکشیر و مغز بادام 

شما چند تا مغز بادام پوست قهوه ایشو جدا کنید رنده بزنید برزید داخل اب در حال جوش و یک قاشق خاکشیر و تخم شربتی شسته شده هم بهش اضافه کنید 

بذارید دم بکشه زمان مصرف چند قطره آب لیمو و یک قاشق عسل بهش اضافه کنید و میل کنید چند تا فنجون در روز استفاده کنید دستگاه گوارشتون تمیز میشه و سیستم دفاعی بدنتون تقویت 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

درمان کم خونی شدید و کمبود کلسیم 

من کم خونی شدیییییید و کمبود کلسیم داشتم که الان چند سال بود فقط این دکتر اون دکتر میرفتم واسه درمان

چون درد زانو و مفاصل و زردی چهره .... داشتم

چند وقتیه که به توصیه ی طب اسلامی صبح ها ناشتا یه قاشق سه شیره و سویق سنجد میخورم ، شاید دوماهه

دیروز رفتم ازمایشمو به دکتر نشون دادم و وقتی گفت کمخونی نداری و همه چیت نرماله خیلی تعجب کردم

در ضمن برای خونریزی های غیر از قاعدگی و لک بینی ام سویق عدس خوردم ،فقط چند روز ، خوب شدم و لکه بینی ندارم. ☺

خواهش میکنم بجای خوردن قرص های شیمیایی و نابود کردن کلیه هاتون یه سری به طب اسلامی( با طب سنتی فرق داره) بزنید و کمتر هزینه میکنید و ضرری هم نداره و بهترم نتیجه میگیرید

سرچ کنید کسانیکه که کم خونی و کمبود کلسیم دارن بیان نی نی سایت

نوشته کاربر گنجشک ۱۳ 

درمان لوزه

سلام . میخوام تجربه درمان لوزه دخترمو در اختیارتون بذارم . تا شاید جلوگیری بشه از جراحی یه کوچولو

دختر من با کوچکترین سرماخوردگی گوشش درد میگرفت. وخیلی هم سرما خورده میشد. جالبه که دکتر میبردیم . و دکترها هم ( یبک دکتر هم نه همشون) چرک خشک کن مینوشتند و دختر 6 و 7 ساله من هم مجبور بود هفته در میون دارو بخوره. این همه دکتر بردیمش یک دکتر به لوزه های دخترم نگاه نکرد و مارو آگاه نکرد که لوزه هاش بزرگه. همه چیزیتونو به دکترا نسپرید . گاهی خودتون هم تحقیق کنید. اینو هم بگم دخترم از 3 یا 4 سالگی دقت کردم که خرو پف میکرد و تو خواب مدام لگد میزد . و بعد از سرچ تو اینترنت حدس و دیدن علایم از دخترم حدس زدم که لوزه های دخترم بزرگ باشه .

رفتم خونه و دیدم بله لوزه های دخترم تقریبا خیلی به هم نزدیکند و راه تنفسیشو بند آوردن. به شوهرم گفتم ببرتش دکتر و( به دکتر بگه لوزه های دخترمون بزرگه. ) توجه بفرمایید . ما رفتیم و به دکتر گفتیم لوزه های دخترمون بزرگه. تازه اونجا اقای دکتر نگاه کرذد و گفت بله لوزه هاش بزرگه و نیاز به جراحی داره. هر چه سریعتر که رو شنواییش تاثیر نذاره. گفت همین الان وقت جراحی بذارم براتون. من وحشت کردم. اومدم دوباره سرچ کردم و درمان سنتی و گیاهی ورم لوزه رو خوندم و تاثیر هم داشت طی چند ماه

ادامه پست بعدی .. 👇🏻

ادامه ی پست قبلی 👇🏻

شبها آخرین چیزی که میخورید حتی بعد از مسواک یک قاشق عسل باشه که عین بستنی آروم آروم بخورید. صبح هم اولین چیزی که میخورید یک قاشق عسل باشه که آروم آروم میخورید. البته من اون اوایل به مدت یک ساعت سیر هم میذاشتم داخل دهن دخترم.

حالا از اینکه دخترم شبها راحت نفس میکشه. لگد نمیزنه. گوش درد نمیگیره و کمتر سرما میخوره لذت میبرم. بدون جراحی دخترم انشاله مداوا شد

من به مدت 6 یا 7 ماه مداوم میدادم. و البته الان هم وقتی سرماخورده میشن همینکارو میکنم.

یکی هم گفت 

دختر منم همین مشکل رو داشت وخداروشکر با دادن عسل اخرین واولین چیزی ک میخورد احتیاج ب جراحی دیگه نداشت .من فقط عسل میدادم دیگه چیز دیگه ای ندادم

درمان سینوزیت ، آلرژی و میگرن

متنشو کپی کردم *کمی تغییر دادم *

سلام همیشه آلرژی داشتم توی چهار فصل عطسه میکردم عطسه های زیاد وپشت سرهم ،امونمو بریده بود ،ازیه طرف آبریزش بینی کلافه م کرده بود همه درمانها هم موقتی بود

تااینکه توی همین نی نی سایت شنیدم روغن سیاهدونه خوبه،مدتی چکوندم توهر دوسوراخ بینیم ،الان خیلییی بهترم شکرخدا

ترشحات پشت حلقو داشتم هنوزم دارم ولی خیلی بهتر شدم

خلط همیشه از ریه میاد ممکنه ترشحات بینی باشه که میریزه ته حلق ،منم اینو تجربه کردم احساس میکنی از بالا وارد گلو میشه

موقتا ترشح وابریزش هم بیشتر میکنه ولی سینوساتو پاک میکنه بعد یه مدت می‌بینی هم عطسه هم ابریزش کم شده خیلیی کم

سیاهرنگه من از روغن گیریا میگیرم که روغناشون اصله،اینم بگم وقتی میریزی ته بینی یکم میسوزونه و اذیت کننده س ولی تاثیرش عالیه،فقط هرشب یه قطره تو هرسوراخ بینی،وباید کامل بره ته بینی ، من که زدم خیلی اذیت نشدم البته ممکنه روهرکسی یه طور جواب بده

هم برای آلرژیه هم سینوزیت

ادامه پست بعدی ... 👇🏻

ادامه ی پست قبلی

اولا مرتب هرشب انجام ندادم،بعضی شبا حوصله نداشتم ولی حدودا یه ماه انجام دادم بعدم تو هر سوراخ بیشتر ازیه قطره نباشه ،با قطره چکون انجام بدید،بعدش یکم میسوزه بینی چند تا عطسه پشت سرهم میکنی با فرداش آبریزش بینی شدیدتر میشه ولی کم کم سینوسا تخلیه میشن

من آرزوی مرگ میکردم عطسه های شدید ،از آبریزش،ولی الان مدتیه سیاهدونه هم نمیزنم ولی وضعیتم خوب مونده

من آمپول که میزدم تا نهایتا یه ماه خوب بودم دوباره روز از نو،روزی از نو

بچه ها همین روغن سیاهدونه ازش دادم به یکی که میگرن داشت میزنه به پیشونیش ،سردردشو بهتر کرده

سرچ کنید بیاین بگم چطور سینوزیت و آلرژی راحت شدم نی نی سایت

نوشته کاربر ۶۸zahraa

درمان بی اختیاری مدفوع

عزیزم این وضعیتی که میگی من چند ماهی باهاش درگیر بودم کاملا درکت میکنم تو اون مدت واقعا اعتماد به نفسم به صفر رسیده بود هیچ جا نمیرفتم ولی الان راحت شدم برات می‌نویسم چیکار کردم

اول اینکه چای و کاکائو رو حذف کن،بعد اینکه چای کوهی از عطاری بخر هرشب یک لیوان دم کن بخور باور کن من با این چای کوهی بعد از ۳هفته در کمال ناباوری خوب شدم

منم مثل شما دستشویی میرفتم بعد از ۵دقیقه باز نجس میشدم دستشویی هم میرفتم همه اش کف می اومد و نفخ خیلی شدید داشتم که با استرس و سرما تشدید میشد

ادامه پست بعدی ... 👇🏻

ادامه ی پست قبلی ...

چای کوهی برای من معجزه کرد واقعا،الان فقط وقتهایی که حبوبات میخورم اذیت میشم ولی نه در اون حد ؛ در حد معمول

من پیش هیچ دکتری نرفتم و هیچ دارویی مصرف نکردم خدا رو شکر با همین چای کوهی خوب شدم

راستی بهش پشم خرگوش هم میگن ایندفعه عطاری به من گفت با گل اروانه قاطیش کنم بهتره الآنم ۳ماهه همچنان دارم میخورم و خیلی راضی ام

شما هم امتحان کن انشاالله نتیجه میگیری

سرچ کنید کسب بی اختیاری مدفوع داشته خوب شده باشه؟‌ نی نی سایت

استارتر کاربر نازیلاجان

نوشته کاربر آوا_۲۷

درمان سرگیجه ناشی از مایع میانی گوش

نه گلم اتفاقاخیلی هم شایع هستش

مادرمن هم دچاربودن

البته هم ازسرماخوردگی میشه که گوش میانی عفونت میکنه وتعادل ازبین میره وسرگیجه میشن

ولی یبارهم همکارم دچارسرگیجه بوددکترگفته بودکلسیم چسبیده به گوش میانی وسرگیجه شده بود

می گفت دکترخوابوندم روی تخت وسرم راازتخت پایین آوردیعنی ازشانه هاروی تخت بوده وسرش رابه چپ وراست نگه داشته بودکه حالت تهوع گرفته بودولی خوب شده بود

نگران نباش اصلا

سرچ کنید مایع میانی گوش و سرگیجه نی نی سایت بخونید

استارترش اکسیرامید هست و کاربر آویشن ۶۴ گفته

* گوگل سرچ کنید درمان سرگیجه ناشی از مایع میانی گوش کلیپش هست *