2777
2789

من تازه اسباب کشی کردم از ی خونه دویست متری به صد متری دیگه فک کن چقد چیز میز دارم بزور جا بدم با دوتا بچه بدون هیییییچ کمکی.مدره بچمه تازه مریض هم بودیم و ... 

شنیدم همسایمون گفته میخواد بیاد ب من سری بزنه صداشو شنیدم.هرکاری هم کنم تا ده روز دیگه هم جمع نمیشه

اگه گفت میخوام بیام بالا زشته بگم اره قدمتون سر چشم ولی من همچنان تو جابه جاییم اینشالله فرصت بهتر تشریف بیارید؟؟؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم بهش بر بخوره ، بزار بیاد بابا خودش باید بفهمه تازه اسباب کشی کردی 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

ولش بزار بیاد ببینه 

بگو  هنوز جمو جور نکردم باید جا پیدا کنم برا وسایل 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
میترسم ناراحت شه سال دیگه بمون نده.ولی خب من چی کنم تو شهر غریب افتادم با دوتا بچه و شوهری ک کمک نمی ...

به نظرت از اون آدمای نیست ک شرایط درک کنه . اگ برخورد فوقش جابه‌جایی تموم شد خودت زنگ میزنی دعوتش می‌کنی 

دیدی بالاخره شد🥺✨
فکر کنم بهش بر بخوره ، بزار بیاد بابا خودش باید بفهمه تازه اسباب کشی کردی

مث این فیلما اسباب کشی نکردیم.یعالمه گونی یعالمه چیز میز نامرتب.همه لباسارو باز کردم وسط حال دسته دسته میشورم.فک کنم باید وسایلمو تو نصفع جا جا بدم

ولش بزار بیاد ببینه بگو هنوز جمو جور نکردم باید جا پیدا کنم برا وسایل

خونه نااااابوده.دوتا وروجک دارم فک کن من اشپزخونه میچیدم رفتن سر ساک ها و بسته کان.دوم اوردن پاره کردن همه جا ریخته نواربهداشتی هام دیگه فک کن.همی چیز قاطی پاطی شده.کسیو نداشتم بچه بذارم پیشش جمع کنم

خونه نااااابوده.دوتا وروجک دارم فک کن من اشپزخونه میچیدم رفتن سر ساک ها و بسته کان.دوم اوردن پاره کر ...

🤣🤣🤣🤣

عزیزم خدا حفظشون کنه 

شاید اون بنده خدا هم همینو میدونه میخواد بیاد کمک مثلا 

بعد اونجوری بگی ناراحت بشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡