2777
2789

فقط سزارینی ها! فکر کنم توی زایمان طبیعی آدم زودتر رو به راه میشه

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بیمارستان رسیدم خونه لشکر اجنه خونمون منتظر غذا بودن

یا خدا 

خونه خودت؟ بعد دس تنها بودی؟

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

روز دوم ولی ن بعنوان وعده فقط عصر

همسرم به یکی از اقوامش گفته یک هفته بعد که رو به راه شدم بیاد خونمون. برای وعده هم میاد

هیچکس هم کمکم نیست. گفتم ببینم دعواش کنم یا نه😄

یا خدا خونه خودت؟ بعد دس تنها بودی؟

نه همه بودن جاری مادرشوهر برادرشوهر  شوهر خواهرشوهر  پدرشوهر و خواهرشوهر و بچه هاشون

و خواهرم و زنداداشم و مادرم که اینا رفتن 

الحمدلله رب العالمین ...
بعد ۵ روز تقریبا . مهمون هم می آمد من اصلأ بلند نمیشدم مادرم و مادر شوهرم خونه بودن پذیرایی میکردن

من کسیو این شهر ندارم کلا کسی پیشم نیست یک هفته بعد سزارین فامیل شوهر میاد بیاد خونمون از الان عزا گرفتم

همسرم به یکی از اقوامش گفته یک هفته بعد که رو به راه شدم بیاد خونمون. برای وعده هم میادهیچکس هم کمکم ...

من سریع سرپا شدم فقط کمی خم راه میرفتم ولی اسم سزارین اومد استرس افتاد ب جونم پس فردا نوبت سزارین دارم انشالله این یکی هم مث اولی باشه

من سریع سرپا شدم فقط کمی خم راه میرفتم ولی اسم سزارین اومد استرس افتاد ب جونم پس فردا نوبت سزارین دا ...

آخی.. الهی😍😍🥰 بسلامتی ان شالله😍