من هفتهء دهم هستم، اصلاً نمي تونم با اشتها غذا بخورم، دلم ضعف ميره ولي تا مي خورم يكي دو قاشق كامل معده م پر ميشه. فقط خنكي مي تونم بخورم، مثل خاكشير و سالاد با ابليمو، اينها رو هم مي خورم دلپيچه مي گيرم، پسته هم مي خورم ديگه بدتر انگار درونم آتيشِ.. دل درد هم دارم پايين تر از قفسه سينه م، سمت چپ همه ش درد داره، ك فكر مي كنم از معده ست. گاهي هم زيردلم تير مي كشه! نمي دونم اينهمه درد طبيعيِ. البته ٣ش وقت دكتر دارم، امّا نگرانم.. ممنون ميشم اگه تجربه اي مثل من داريد بگيد تا خيالم راحت شه🌺
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم بچه ها ك من رو آروم كرديد. ان شاءالله همه صحيح و سالم بچه هامون رو بغل بگيريم
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
واقعاً بيخود نيست ميگن بهشت زير پاي مادران هست... من ك تازه اولشم اينهمه درد دارم، خدا ديگه بخير بگذرونه ماه هاي بعدي رو
نفخ رو هم من حسابي دارم زيبا جان، امّا اون رو مي دونم ك كاملاً طبيعيِ فقط من از درد مي ترسم ك نكنه خدايي نكرده چيز خاصي باشه
هيلي جان خوبِ اون دوران رو پشتِ سر گذاشتي، من ك هنوز دااارم😢
نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله