2777
2789

خوندم عزیزم 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه چی؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

لعنت به کسایی که از رژیم صگیونیستی وحشی کودک کش دفاع میکنن و از اعمالشون خوشحال میشن

دلم واسه اون بچه های مظلوم فلسطین میسوزه که این سر دنیا تو مملکت مثلاااااا اسلامی بیشرف هایی هستند که از قاتلینشون دفاع میکنن 

شرمم میاد بگم با سیاه دل هایی مثل شما هم وطنم  شرمم میاد!!!

نه از وطن شانس آوردیم نه از هم‌وطن😔

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

هیچ وقت فکر نمیکردم  مردم کشورمون این جور باشن  که  با مردن یک عده بچه بی گناه استیکر خنده بزارن  اینا  برا  مردم بی گناه کرمان  و  حادثه  سقوط هلیکوپترم شادی کردن  ادم نیستن

خوندم عزیزم       ، االهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان تو یه تاپیکی  یکی گفته بود نترسید بابا چیزی نمیشه  کلا منطورش این بود به ما مردم چون آدمای عادی هستیم کاری ندارن جک و جونورای دنیا  🙄🙄  نمیدونم این نوع عزیزان تو چه دنیایی و فازی زندگی میکنن و چه احساسی دارن ،  میلیون میلیون آدمی که آمریکای خونخوار تروریست پرور مدعی حق بشر،  خونشون رو تو این بیست ساله تو این منطقه و همینطور کشورای دیگه به شیشه کرده و پاشیده و خورده ،     آدم عادی نبودن و نیستن ،           بهتر اینه که بگیم نگران نباشیم دو رکعت نماز بخونیم و دعای فرج و آیتالکرسی و چهار قل و چند  تا صلوات واسه نابودی  شیاطین و خونخواران دنیا و حفاظت از رهبرمون و نیرو های امنتیتمون و  ظهور هر چه زودتر منجی بشریت و انسانیت و عقلانیت

از ماست که بر ماست ، منظور کُل آدماست🌍🌏🌎                        🪩   برای عقل و انسانیت های از دست رفته گریانم   🩷 آن صاحبِ زمین و زمان و شاهِ جهان را خواهانم  🔷️گر چه پُر ز گناهان و نادانی ام ولی لااقل هر  چه     گناه  و   پلیدیست  را  ز ابلیس و پیروانِ جن و اِنسش دانم و نابودیشان را جویانم     که تمام احوالات بد و پلیدی ها و بیچاره گی ها و  جنایات طول تاریخ بشر و مُلک وجود خودمون از گور ابلیسه  نه    خالق    یکتاای مهربانترین که عقل و ادراک و شعور و اختیار داد و با هزاران پیامبر هدایت کرد به سمت نور و نیکی ها واَنوار خودش (۱۴ معصوم و دلایل خلقت و سَروران دو عالم) و گفت  انتخاب کن  بین  نور  و ظلمت   ،   حق و باطلخیر و شَر   ،     هدف از خلقت،  انتخاب کردن بین دو تا راهه و عبادتشونه ، راه سومی نیست  ،   کدووم رو انتخاب میکنیم  ،  اجازه مییدیم  وارد قلبمون  بششه و در موردش تفکر میکنیم و براشون زندگی کنیم.💚🪴https://tooloe72.blogfa.com/    

لعنت به کسایی که از رژیم صگیونیستی وحشی کودک کش دفاع میکنن و از اعمالشون خوشحال میشندلم واسه اون بچه ...

اینا اگه خود امام حسین الان زنده بود و میخواست جلو شمرو یزید قد علم کنه میگفتن به جهنم به ماچه ما آرامش داشته باشیم اونا هر کار خواستند بکنند 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️