2777
2789
عنوان

ارسال نشدن بسته پستی

82 بازدید | 9 پست

من چند تا کتاب تست به یه بنده خدایی فروختم چون راهش دور بود گفتم پست میکنم. دوشنبه هفته پیش پست کردم ولی الان طرف رفته اداره پست گفته بسته هنوز اداره پست مبدا هستنش. چیکار باید بکنم میتونم بسته رو تحویل بگیرم خودم ببرم براش؟! 

💚💚
موقع پست کردن تو اداره بهت کد رهگیری دادن که بدی به خریدار اونو تو سایت بزن ببین بسته تو چه وضعیتی ه ...

اتفاقا کد رهگیری هم دادن تو سایت وارد میکنم هیچی نمیاره فقط اطلاعات بسته رو میاره

💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا این هفته اداره پستیها یک چیز مصرف کردن 😐 منم برا استان گیلان بسته فرستادم صبح پیام اومده بسته شما تحویل پست قم شد ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦