2777
2789
عنوان

چرا فکرمو نمی تونم کنترل کنم؟

274 بازدید | 10 پست

من توی دوران بارداری هستم. به شدت بهم ریخته شدم و اصلا نمی تونم اعتماد کنم به همسرم همش توهم خیانت و توطئه دارم و چون قبل بارداری ادم عاقلی بودم الان نمیدونم تاثیرات هورمن هاست یا واقعا اتفاقاتی داره میفته میشه کمک کنید چجوری از این فکرها دست بردارم ؟؟؟ بیچاره رو خسته کردم انقد متهم شده به چیزی که به نظر اون بی اساسه. قبل از بارداری هم هیچ کاری نکرده که بگم سابقه داره . الان من باید چیکار کنم ؟؟ هر روز صبح بلند میشم داستان تازه ای رو تا آخر شب دارم. لطفا تجربه هاتون رو بگید. چیکار کنم دلم قرار بگیره ؟؟؟

بسپرش به خدا درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم فكر هاى منفى رو از سرت بريز بيرون تا مباد تو فكرت خودت رو به يك چيزى يا فكر مثبت مشغول كن كم كم درست مى شه 

فقط چيز هاى خوب بخون و تماشا كن

فكر هاى خوب كن به نى نى خوشگلت فكر كن به آينده زيبا و ....

منم اوایلش همیجوری بودم کلاتوهم اینوداشتم که شوهرم داره بهم خیانت میکنه اگه نگاه زنی میکردحتی نیم نگاه دلم میخواست بکشمش اماالان بهترشدم تاثیرهورموناست 

این نیزبگذرد

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه