2777
2789

کیا نه ابرو کاشتن نه مژه نه فیبروز نع میکرو نه ژل زدن به لب نه گونه نه لیفت مژه کردن نه لیفت ابرو نه کاشت ناخن نه کراتین مو یا پروتئین تراپی مو نه رنگ مو نه لمینت دندون و سفید کردن دندون و....

کلا هیچ هیچ هیچ کار زیباییی عی انجام ندادن حتی ۱دونه

خودم اینطوریم 

۱۹ سالمه

سنتون رو هم بگین که ببینم تو چند سالگی هیچ کاری نکردین مثلا نگین ۱۶ خب ۱۶ زوده

من در تو گریزان شدم از فتنهٔ خویش:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۶ سالمه هیچ کاری نکردم 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

من فقط ارتودنسی کردم و خط چشم تتو کردم 

چون مژه هام بوره . . خودم ناخن کار و رنگ کار بودم اما تا حالا ناخن نکاشتم مو هم رنگ نکردم ۳۲ متاهل😁

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

من چندتاشو انجام دادم

پس تاپیکو ترک میکنم😂🚶🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

این ۱۶ ساله ای ک گفتی زوده ی اشناداریم اینقد باخودش وررفته ۱۶ سالشه ب هرکی نشونش میدی میگن حداقلش ۳۰ رو داره

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻