2777
2789

خانما من تازه عروسم امروز اومدم ماکارونی بزارم موادشو میشه درست کنم آماده بزارم باید یخچال بزارم؟ بعد شب بریزم داخل ماکارونی یا خراب میشه 

خراب که نمیشه

ولی درست کردن سس ماکارونی کار نیم ساعته

تازه تازه درست کن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب میخوام بزارم یخچال؟

عزیزم مواد پروتئینی زود فاسد میشن مثل اونهایی که گوشت یا تخم مرغ دارن. البته الان ی مقدار هوا خنک شده تا یکی دو ساعت بیرون از یخچال چیزی نمیشه اما برای مدت بیشتر باید داخل ظرف در دار بعد از اینکه خنک شد بذاری توی یخچال اما برای چند روز نگه داری بهتره فریز کنی و اون 5 یا 6 ساعت قبل از استفاده در بیاری بذاری توی یخچال تا دیفراست بشه