2777
2789
عنوان

از اقایون نی نی سایت سوال دارم

135 بازدید | 12 پست

مردیی ک باهاشم بهم گفت عیب نداره دوستاتم بیان روزیی ک میریم قرار چون من بهش گفته بودم دوستامم اون روزیی ک قراره با تو دربیام گفتن بیا با ما بریم بیرون

من حس بدیی به اینکه گذاشت دوستام باهامون بیان بیرون دارم به نظرتون حسم درسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضاوت نمیکنم شاید قصد بدی نداشته باشه ولی از نظر من دوستان نباید وارد موضوعات شخصی و خانوادگی بشن

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

ببخشید ببخشید خیلی خیلی معذرت میخوام

من به عنوان یه مرد چندشم شد

عجب حروم زاده ای هستش 

اون مردی که باهاشی 

خدا شاهده جای تو بودم همین الان 

از گوشی که هیچی از کره زمین بلاکش میکردم

مرتیکه هول رو

چقدر هم خوش اشتها هستش

ببخشید ببخشید خیلی خیلی معذرت میخواممن به عنوان یه مرد چندشم شدعجب حروم زاده ای هستش اون مردی که باه ...

وای چه واکنش تندیی 

این دوستایی ک قراره بیان منو ببینن مدت هاس ندیده ان

و همون یروز میتون منو ببینن چون برا شهر دیگه ان قراره برن شهرشون

بازم نظرتون همینه؟

قضاوت نمیکنم شاید قصد بدی نداشته باشه ولی از نظر من دوستان نباید وارد موضوعات شخصی و خانوادگی بشن

مسئله اینکه اون دوستان من فق همون یروز میتونن منو ببینن و برای اخرین باره ولی باز نمیدونم چه فکریی درمورد اینکه ایشون میذاره با ما بیان سر قرارمون کنم از خودش ک پرسیدم گفت برااینکه ببینن با منی به پسر دیگه ایی پیشنهادت ندن😐

نه شاید می خواد همه ببینن که چقدر بهت توجه می کنه و بهت علاقه ورزی وعشق مرزی می کنه !!

منم ک ازش پرسیدم گفت برااینکه ببینن با منی به پسر دیگه پیشنهادت ندن در صورتی ک دوستای من تاحالا همچین کاریی نکردن واقعا موندم چه فکریی کنم

چرا سر کار میذاری خب بگو خودم گفتم دوستهام بیان دور هم باشیم

نه خود دوستام گفتن میخوان بیان اون یروز منو ببینن من دعوتشون نکردم اونا دعوت کردن و ما همون روز دیت داریم ک نمیتونیم بندازیمش روز دیگه