2777
2789
عنوان

خانوم های متاهل بیاید سوال دارم

145 بازدید | 10 پست

ما خونمون تو یک مجتمع هست که هر بلوک چهل واحد است وتو هر طبقه چهار واحده، ولی خوب جز مجتمع های خوبه که رسیدگی زیادی بهش میکنن و همسایه های خوبی داریم اگه بخواین خونمون رو عوض کنیم شخصی ساز هشت واحدی میتونیم بخریم که هر طبقه دو واحد است و باید نزدیک یک میلیارد و دویست بزاریم رو پولمونر که در اینصورت باید ماشین وطلا ویک وام چهارصد میلیونی برداریم ولی خوب در عوض این واحد دریک منطقه آرومه کهه مجتمع مسکونی کمی داره بیشتر شخصی سازه ولی خونه ما در منطقه ای هست که اکثرا مجتمع هست به نظرتون ارزش داره خونه رو بدیم با چیزایی ک گفتم خونرو بخریم یا تو همین خونه باشیم وماشینمون رو با اون وامی که گفتم عوض کنیم وطلاهامم نفروشم دیگ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی وسیلگی خیلی سخته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
همین جا بمون ماشینتون عوض نکن طلا بخر

آره طلا هم خوبه ماشین هم حس میکنم چون چیز مصرفیه ممکنه از قیمتش بیاد پایین ،ولی خوب زمین زراعی به نظرتون چطوره زمین گندم مثلاً که هر سال آورده ای هم داشته باشه البته در این صورت باید کل طلاهامو بدم بزاریم رو وام و زمین رو بخریم ولی در عوض از سال بعد میتونم بخرم طلا،

بی وسیلگی خیلی سخته

آره به همونش فکر میکنم مردد میشم چون شاید نزدیک یک سال نتونیم ماشین جدید بخریم واین خیلی سخته چون اگه تو منطقه ک گفتم خونه بخریم مسیرمون دور تر میشه و واقعا نیاز به ماشین پیدا میکنیم

به نظرم خونه فعلیتونو نگه دارید شما که از موقعیت خونه راضی هستید و مشکلی ندارید

بی وسیلگی خیلی سخته بخصوص الان زمستون درپیشه 

قیمت طلا خیلی نوسان داره و بهتره سرمایتونو نگه دارید 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"