2777
2789

من خودم از گشنگی هم بمیرم به خواهرم نمیگم یه ریال بده خیلی از این موضوع خجالت میکشم 

موضوع همکارمه ما بیستم هر ماه حقوق میگیریم من کلی با برنامه پیش میرم یه مقدار طلا میخرم یه مقدار میزنم بلوبانک‌ یه مقدارم قسط دارم 

چیزی هم بمونه ۱ تومن ته کارتمه 

این خانم توقع داره من پولمو خرج نکنم و نگه دارم هروقت بخواد بهش قرض بدم 

و جالب اینجاس

خودش پولشو خرج اکسسوری گوشی و گردن و دستاش میکنه 

لباس میخره 

دوستاشو کافه و رستوران  و عیاشی و .. میبره 

پول بنزین ماشین دوست پسرشو میده 

بعد امروز به من میگه ۵ تومن داری بهم بدی گفتم نه 

( با اینکه برنامه ی منو میبینه چون چسبوندم کنار سیستم که یادم نره ) 

برگشت گفت تو هم یکیتون بیوفته بمیره یه ریال نداری بدی کفن و دفن 

منم با ریشخند گفتم بله حق با شماست 

در صورتی که من با وجود قسط و خرج خونه و ... ۵۰ گرم تو ۶ ماه جم کردم  تازه پس انداز تولد هم باید بزارم کنار برا عزیزام هدیه بگیرم  

خیلی عصبیم کرد  دلم میخواست سرشو بکوبم به میز خیلی خودمو کنترل کردم 

😔💔 مدام قلبم از بقیه میشکنه

C᭄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تاوان بی عقلی بقیه رو ما نباید بدیم.بگو تو که خود نداری اومدی از من قرض کنی!اهمیت نده وظیفه ای در قبالش نداری 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

درآمد همکارت هم مثل شماست؟

جالبه با این درآمد بالا کم میاره قرض هم میگیره

چقدر بی برنامه هست

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

آفرین به برنامه ریزی خوبت واسه پس انداز.... قرارنیس واسه ولخرجی های یکی دیگه برنامه ریزی خودت واسه پولت روبهم بزنی بگوندارم ویه لبخندبزن وردشواصلاهم ناراحت نشوهرکی هرجوردوس داره فکرکنه مهم اینه پولتوجایی سرمایه گذاری کردی