2777
2789
عنوان

بچه ها شماهم اینجوری هستید

103 بازدید | 8 پست

من اینجوریم ک مثلا چند روز قبل ی وسیله ای ک خواهرم نیاز داشت براش خریدم. فرداص مامانم رفت براش جنس بهتر همونو خرید، من خیلی ناراحت شدم چون حس کردم اونی ک من خریدم ناچیز بنظر اومده

یا برای تولد ابجیم کفش گرفتم بهترین و گرونترین جنس مغازرم گرفتم اول ک پوشید گفت پامو میزنه هزار باز گفتم برو عوض کن ولی گوش نداد

بعد دیروز ب اون یکی ابجیم گفت پای منو میزنه ازین ب بعد تو بپو

برای اینم واقعا ناراحت شدم 

ولی خب چون چیز مهمی نبود بهشون چیزی نگفتم

چندین و چند باز ازین موارد پیش اومده ک منو ناراحت کرده و کلی غصه خوردم بابتش

بنظرتون طبیعیه این اخلاقم یا زیادی سخت میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم حساسیتت رو کم کن هم خرج برای دیگران رو سعی کن توی یه زمان خاصی براشون خرید کنی که براشون ارزشش مش ...

اخه من چون بیشتر خرج و مخارج خونه باهامه و جز وظایفم ب حساب اومده ، گاهی سعی میکنم ی چیز دیگم براشون بگیرم ک از اون جداگونه باشه

ابجیم برای کفش هی ب شوهرش میگفت بریم بگیریم ، اون بهونه میاورد ک وقت ندارم و ارینجا نگیریم بزار برات کفش جنس چرم از یزد سفارش میدم و...

دیگه گفتم طفلی نیاز داره تولدشم نزدیکه بگیرم براش

اخه  قبلا هم پول میداد من چون اشنا داشتم براش کفش میگرفتم همیشم اوکی بود، ایندفعه ک کادویی بود اینجوری شد☹️

نه عزیزم حق داری اتفاقا چون چیزی نمیگی اونا اینجور بی‌حرمت میکنن نمیگم دعوا راه بندازی ولی ظاهرا سلی ...

اره من معمولا یا خودشونو میبرم یا پول میدم 

ولی چون در امدم بیشتر از بقیه اعضای خانوادس پول تو خونه خرج کردن جز وظایفمه ، برا همین گاهی ی چیز دیگم میخرم ک رو حساب کادو و هدیه باشه 

اخه من چون بیشتر خرج و مخارج خونه باهامه و جز وظایفم ب حساب اومده ، گاهی سعی میکنم ی چیز دیگم براشون ...

سعی کنید تو همون حد کم باشه صرفا واسه دل خودتون ولی اینکه ازدواج کردن دیگه مسئولیتشون با همسرشونه بیشتر سعی کنید جوری نشه همسرشونم نسبت به مهربونی شما سو استفاده گر بشه