2777
2789

بزرگراه امام رضاییم فعلا ...

همونطور که خواستم شد😍 تایم ۱۴ روز موندن خونه مادرپدرمونو کم کردم هوففف

و این عکس خوشگل هم شهر شاهرود عزیزمه، پشت اون درختا رو منظورمه 🤣🤣

که بیشتر از هر کجای ایران دوستش دارم🥺🌱

شهر آروم، مردم بی شیله پیله، سرسبززززز

شهری که دانشجو بودم

زندگی مستقل رو یاد گرفتم

بهترین حس هارو تجربه کردم

عاشق شدم

خاطره ساختم

و با همسرم کلی تماس و قرار عاشقانه دوران نامزدی مون

قرارگاه، لشکر ۵۸، آبشار و بام شاهرود، کندو، قاسم دربدر، ... ایخدااااا 

البته چقدرم به خودم واسه دانشگاه و معاشرت و درس سخت می‌گرفتم ولی خب تجربه شد دیگه😶🥲

یادش بخیر ....

۶ سال گذشت 😲

عاطی صدام کنید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه انرژی خوبی گرفتم از تاپیکت

خودمم الان توی همچین روزایی هستم

شروع دانشگاه، عاشقی، ماه های اخر تموم شدن خدمت بالاخره، تموم شدن دوریا و...

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

چه انرژی خوبی گرفتم از تاپیکتخودمم الان توی همچین روزایی هستمشروع دانشگاه، عاشقی، ماه های اخر تموم ش ...

واییییی چه عالیییی😍😍🥺🥰

حسابی خاطره بساز عزیزم

و سخت نگیر به خودت (کاری که من همیشه می‌کردم ☹️)

عاطی صدام کنید♥️

واییییی چه عالیییی😍😍🥺🥰حسابی خاطره بساز عزیزمو سخت نگیر به خودت (کاری که من همیشه می‌کردم ☹️)

آره واقعا‌ خیلی خوبه

من خیلی آدم استرسی هستم ولی چون مادرم رابطش با پارتنرم خوبه 

سعی میکنم درستش کنم این قضیه رو

دو سه ماه دیگه خدمتش تموم میشه ولی میگه تاریخ دقیقشو‌ بهت نمیگم سوپرایزه😂

اون موقع همه چی بهتر میشه حس میکنم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

آره واقعا‌ خیلی خوبهمن خیلی آدم استرسی هستم ولی چون مادرم رابطش با پارتنرم خوبه سعی میکنم درستش کنم ...

وای چه حس و حال خوبی داری 😍

مامان هم که پایه ست 😁

مطمئنم که بهترین روزا رو پیش رو داری 

برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزم 🤍🤍🤍

عاطی صدام کنید♥️

وای چه حس و حال خوبی داری 😍مامان هم که پایه ست 😁مطمئنم که بهترین روزا رو پیش رو داری برات آرزوی خو ...

ممنونم جانم🩷

درسته

چه انرژی خوبی گرفتم از تاپیکتخودمم الان توی همچین روزایی هستمشروع دانشگاه، عاشقی، ماه های اخر تموم ش ...

چه قدر گذشته ی منی 

منم شروع دانشگام با تموم شدن خدمت نامزدم و دوریا بود 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چه قدر گذشته ی منی منم شروع دانشگام با تموم شدن خدمت نامزدم و دوریا بود

البته اخرای‌ پائیز‌ تموم میشه‌ خدمتش‌

کلی قول و قرار گذاشتیم که بعد خدمت قراره چیکارا‌ کنیم

یکیش برف بازیه‌😂 اینکه بعد دانشگاه میریم بیرون، دیگه هر وقت بخوایم همو میتونیم ببینیم بدون دلتنگی

ذوق قبلش خیلی قشنگه🥲طوریه‌ ک سختیای‌ این روزارو‌ میشوره میبره

البته اخرای‌ پائیز‌ تموم میشه‌ خدمتش‌کلی قول و قرار گذاشتیم که بعد خدمت قراره چیکارا‌ کنیمیکیش برف ب ...

درسته 

ولی پایان سختی ها نیست 

ما تازه بعد خدمت آرزو کردیم برگردیم به دوران خدمت 😇

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
درسته ولی پایان سختی ها نیست ما تازه بعد خدمت آرزو کردیم برگردیم به دوران خدمت 😇

خب هر دوره ایی سختی های خودشو داره

خدمت پارتنر من جوری نیست که مثل بقیه باشه

من مازندرانم‌ اون خدمتش افتاده تهران هر دوماه میاد خونه خب تو این مدت هم حرف میزنیم ولی فقط وقتایی ک مرخصی ساعتی بدن و بره بیرون

خب هر دوره ایی سختی های خودشو دارهخدمت پارتنر من جوری نیست که مثل بقیه باشهمن مازندرانم‌ اون خدمتش ا ...

درسته 

برا ماهم خدمت به شدت سختی داشت 

اما خب سختی های بعد خدمت بیشتر بود البته نه از لحاظ دوری و این چیزا از لحاظ های دیگه 

اما خب شیرین هم بود به شدت که پنج سال با هر سختی کنار هم موندیم 

انشاالله که مسیر زندگیتون هموار باشه