دختر من بیست روز یبار تاول هایه چرکی وحشتناکی درمیاره در طول نصف روز و بعد یک هفته بدون داروی خاصی خوب میشه ازمایش دادیم چندین دکتر بردیم یکی میگه الرژیه یکی میگه باکتریه اخرشم نفهمیدم چیکار کنم درنیاره
زرد زخم سریع بیشتر میشه و دیگر قسمتهای بدن درگیر میشه. برای پسرم اول جوش چرکی بود بعد بردم حمام و. همه شکم و کمر و....گرفت در عرض دو روز.....بردم بیمارستان پوست. تا نگاه کردن گفتن زرد زخمه. دو تا پماد داد. بعد سه چهار روز خشک شد زخمش و کم کم از بین رفت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببینید درمان میشه ولی بیس روز بعد بازم درمیاره نمیدونم از چیه تاحالا پنج بار اتفاق افتاده
پس زرد زخم نیست. چون برای پسرم تو نت هم زدم. نوشته بود بعد پماد پنج روز تا یک هفته کامل ازبین میره....شاید بدن بچت ضعیفه سیستم ایمنی ش..... کجایی هستی؟اگر تهرانی ببر بیمارستان رازی. خیلی عالیه دکتراش.