2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص کمر چیه گلم

نمیدونم منم تازه آشنا شدم با قرص کمر میگن زنانی که سقط میکنه و یا بعد زایمان اینو میخورن برای تقویت رحم و تخمدان ها خوبه منم اینجور شنیدم حتی تو گوگل سرچ کنی همینارو نوشته من قبلاً کمر درد زیاد داشتم الان که اینو استفاده میکنم اصلا کمر درد ندارم یه ذره هم 

نرو ماده هم داره باید دوتاشو قاطی کنم شنیدی تا حالا که تاثیر داشته باشه ؟

کجایی هستی گل؟

سمت مشهد و خراسانی ها خیلی دیدم استفاده میکنن هم قبل زایمان و هم بعد زایمان

میگن کمر رو سفت میکنه

منم یه بار استفاده کردم به شدت عالیه برای دردهای کمر

فقط خودش تنها نیست چندتا داروی دیگه هم باهاشه مثل سرشوم ماهی و تخم مرغ خونگی

باید شب بزنی تا صبح بمونه که استراحت کنی

کجایی هستی گل؟سمت مشهد و خراسانی ها خیلی دیدم استفاده میکنن هم قبل زایمان و هم بعد زایمانمیگن کمر رو ...

من خوراکی استفاده میکنم میگن خوراکی استفاده کنی تأثیرش چند برابر هست برای بارداری میخورم 

نمیدونم منم تازه آشنا شدم با قرص کمر میگن زنانی که سقط میکنه و یا بعد زایمان اینو میخورن برای تقویت ...

اخ منم تازه سقط کردم

بقایا داشتم دفع نشد ...هیسترو شدم

داغووون شدم در واقع

الان کمرم دولا شم دیگه راست نمیشه 

از درد شدید

دیگه میترسم حامله شم دوباره سقط شه

درخواست دوستی ممنوع...

من خوراکی استفاده میکنم میگن خوراکی استفاده کنی تأثیرش چند برابر هست برای بارداری میخورم

والا نمیدونم ولی اینی که مثل حنا درست میکنن و روی کمر میزارن استفاده کردم عالیه

ان شالله که نتیجه ی عالی عالی بگیری گلم

اخ منم تازه سقط کردمبقایا داشتم دفع نشد ...هیسترو شدمداغووون شدم در واقعالان کمرم دولا شم دیگه راست ...

خب از این استفاده کن انش الله بزودی نتیجه بگیری حالا تاثیر برای باردار شدنشو نمیدونم ولی برا کمر درد خیلی خوبه کمرو سفت میکنه زنانی که سقط مکرر دارن از این استفاده میکنن 

والا نمیدونم ولی اینی که مثل حنا درست میکنن و روی کمر میزارن استفاده کردم عالیهان شالله که نتیجه ی ع ...

من بتونم میام مشهد زیارت 

این قرصو از کجه باید گرف

شاید فرجی شه به دست شما برای خلاصی از درد کمر بعد این سقط

درخواست دوستی ممنوع...