2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

طبق برخی گفته ها، یکی از لحظات استجابت دعا لحظات بارون هست.

تعجیل در ظهور امام مهدی علیه السلام و حل مشکلات مشکل داران، گرفتاران، مظلومان غزه و لبنان و جبهه مقاومت، حادثه دیدگان طبس، مجردا، متاهل های مشکل دار، مریضان و ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

السلام علیک یا امیرالمومنین علی مولا علیه السلام 

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
اطراف میدون ونک نیستم ولی اینجا هم بارون میاد یه فضای شاعرانه ای شده که نگو

الحمدلله رب العالمین.  ان شاءالله بارون رحمت الله همه جا بباره.

جسارتا کجا تشریف دارین؟

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا والا از میدون ونک ۳۴ کیلومتر بیا به سمت غرب😊

اطراف شهریار؟

ایشالا والا از میدون ونک ۳۴ کیلومتر بیا به سمت غرب😊

خدا قوت. لطفا ملاحظه بفرمایین 

ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .

انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) 

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

خدا قوت. لطفا ملاحظه بفرمایین ایشاالله: یعنی خدا را به خاک سپردیم. (نعوذبالله) (استغفرالله) .انشاالل ...

لفظ عامیانه ان شا الله تعالی میشه ایشالا😊

در نوشتار رسمی و گفتگوی رسانه ای و  سخنرانی عبارت ان شا الله به کار میره 

پیج