2777
2789

دقیقا الان تو همچین حالی ام

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه خوبه . تا اخر عمرم باهامه و بشدت یادم بیاد حرص و غصه میخورم حتی بعد گذشت سالها

دقیقا منم اینجوریم الان یه نفر 20 سال پیش یه بدی در حقم کرد هنوز یادمه و از طرف کینه دارم حتی فامیلش اومدن خاستگاریه دخترم جواب رد دادم چون دلم نمیخواد دوباره رو به رو بشم باهاش.... یا فک کنین شوهرم اوایل نامزدیمون از دوست دختراش برام تعریفزمیمرد هنوز که هنوزه اعصابم میریزه بهم و خوبیاشو یادم میره... بدبخت گاهی میگه من خیر سرم میخواستم باهات صادق باشم🤭😂😂

دقیقا منم اینجوریم الان یه نفر 20 سال پیش یه بدی در حقم کرد هنوز یادمه و از طرف کینه دارم حتی فامیلش ...

منم همینم . درسته خودمونو عذال میدیدمد. ولی آدمددست خوش نیس شخصسیت اینجوریه دیگه☹️

با احترام🙏 لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏