2777
2789

خب زوده برای اینکه رو پاش بایسته چرا انتظار داری بایسته؟

بعدم میتونی کم کم سوپ مرغ و سیب زمینی و هویج براش شروع کنی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت بچه هارو مقایسه نکنین هربچه ای رفتارش خاصه. تازه الان باید با کمک بتونه بشینه اصلا هم دیر نیست. دختر دوست من تو پونزده ماهگی تازه راه افتاد. چه توقعاتی دارید شماها

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هیچ وقت بچه هارو مقایسه نکنین هربچه ای رفتارش خاصه. تازه الان باید با کمک بتونه بشینه اصلا هم دیر نی ...

والا چی بگم هرکی میبینه میگه تنبله

موقع متولدش قدش ٤٧بود وزنش ٣٧۰۰دور سرش ٣۶

والا چی بگم هرکی میبینه میگه تنبله موقع متولدش قدش ٤٧بود وزنش ٣٧۰۰دور سرش ٣۶

بیخود میگن. حالا اگه می ایستاد میگفتن بیش فعاله. الان اصلا وقت ایستادنش نیست. تو نت یه سرچی بزنین متوجه میشین

قرار نیست همه بچه ها مثل هم باشن که

دخترم ۵ ماهگی کامل بدون کمک مینشست. پسرم الان تازه یاد گرفته گردنش رو نگه داره

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم
وا مگا نوزاد شش ماهه می ایسته رو پاش😮😮🤓🤓

دختر من از ١ماهگي مي ايستاد نه اينكه خودش وايسه پاشو رو زمين ميزارم سفت ميكنه واميسته

البته خودمونم واسمون عجيب بود

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻