خب زوده برای اینکه رو پاش بایسته چرا انتظار داری بایسته؟
بعدم میتونی کم کم سوپ مرغ و سیب زمینی و هویج براش شروع کنی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ وقت بچه هارو مقایسه نکنین هربچه ای رفتارش خاصه. تازه الان باید با کمک بتونه بشینه اصلا هم دیر نیست. دختر دوست من تو پونزده ماهگی تازه راه افتاد. چه توقعاتی دارید شماها
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
والا چی بگم هرکی میبینه میگه تنبله موقع متولدش قدش ٤٧بود وزنش ٣٧۰۰دور سرش ٣۶
بیخود میگن. حالا اگه می ایستاد میگفتن بیش فعاله. الان اصلا وقت ایستادنش نیست. تو نت یه سرچی بزنین متوجه میشین