2777
2789

خواستگار رسمی که باهم تا نامزدی رفتیم مسافرت و مشاور ازدواج و ...رفته بودیم 

من به خاطر رفتار و بی احترامی مادرش و دخالتاش شب قبل جشن نامزدی جواب رد دادم و گفتم نه 

قضیه ش طولانیه ولی قبلا تعریف کردم و پیش همون مشاور مون هم مطرح کردم گفت خوب کردی مادرش ممکن بود مشکل پیش بیاره 

بعد اون دو سه روز بعد این قضایا چت تلگرام مون رو پاک کرد عکسش رو پاک کرد شماره م رو حذف کرد و امشب بعد دو ماه از تموم شدن نامزدی مون از اینستا منو حذف و انفالو کرد .....

این مدت استوریامو می‌دید و میدیدم

من نمیتونستم انفالو و... بکنم چون اولین مورد احساسیم بود دوستش که دیگه نداشتم ولی بازم برام سخت بود با اینکه مطمین بودم بین من و اون دیگه تمومه صد در ملیون امکان بازگشت وجود نداشت 

اما دلم نیومد بلاکش کنم حذفش کنم ولی اون تونست ... و الان دارم به خودم فحش میدم چرا گذاشتم این کارا رو بکنه 🤦🤦

کاش ی چیزی بود حداقل من حذف میکردم ☹️🤣🤦

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه پای دختری وسطه کاراون دختره یا بهش فشار آورده بلاکت کنه حقم داره والا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
شاید زن گرفته

تا هفته پیش نگرفته بود استوری سین میزد امروز یهو گرفت 🥴

اگه گرفته که خوشبخت باشه ولی من حرص اینو میخورم چرا گذاشتم اون اینکارا رو بکنه پرنسس 

بعد من خواستگار راه ندادم گفتم خوب نیست زوده هنوز 🤦🤣 اون زن گرفته باشه دیگه خیلی بیشتر حرص میخورم

بیخیال بابا مهم نیست

در واقع که واقعا هیچ اهمیتی در زندگی من نداره ولی احساس میکنم الان اون منو حذف کرده با اینکه خودم جواب رد دادم 

نباید میزاشتم این طور همه جا اون منو حذف کنه 

مورد جدید اومده تو زندگیش

انشاءالله که اگه اینطوریه خوشبخت باشن من حتی برای کسی که آرزوی بدبختی کرد برام هم دعای بد نتونستم بکنم ولی چون فعلا خودم ازدواج نکردم حرص میخورم 😁 با اینکه خواستگار بهتر از اون هست اما دیگه برام سخت شده اعتماد کردن

معلومه پای دختری وسطه کاراون دختره یا بهش فشار آورده بلاکت کنه حقم داره والا

منم اگه باشم اینکار رو میکنم و به پارتنرم میگم انفالو کنه ولی این تا قبل من ی دختر تو پیجش نبود وقتی من اومدم و تا همین هفته پیش هم کسی نبود یدفعه که نمیرن تو رابطه 

من خودم حس میکنم از استوری که گذاشتم سوخت و دیگه انفالو کرد شایدم واقعا دختری تو زندگیش اومده باشه وای اگه اینطور باشه من از فضولی میمیرم باید ببینم کیه 🤣

بیخیال بابا توکار درستو کردی ، یعنی اصلا برات مهم نبوده این ادم صددر صددوباره فالووت میکنه

من دقیقا به همین نیت اینطور کردم که یعنی اصلا متوجه بود و نبودت نیستم 

ولی می‌دونم دوباره فالو نمیکنه 

مشاور هم گفت مطمین باش باز میاد جلو دختر از تو بهتر براش نیست ولی نیومد 😁هر چند میومد هم خانواده م راه نمیدادن خودم هم دیگه قبولش نداشتم ولی باز منتظر بودم ...😂

منم اگه باشم اینکار رو میکنم و به پارتنرم میگم انفالو کنه ولی این تا قبل من ی دختر تو پیجش نبود وقتی ...

ازدواج قبول دارم یه شبه نمیشه ولی رابطه اره یباره واردش میشی منم یباره رفتم تورابطه بالاخره اونم ادمه حق داره کسی وپیداکنه توام بهتره فراموش کنی این موضوع و

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤