سلام بچه ها
من با ی پسری ۳ سال بود دوست معمولی بودیم الان از فرودین باهم صمیمی تر شدیم . دو هفته قبل تولدم باهام تماس گرفت و گفت ۵۰۰ ملیون ب عموم قرض دادم و رفته . ولی دو روز قبل تولدم یه ساعت در حد ۳ ملیون برام خریده بود و گفت دستم خیلی خالیه . هرچند من توقعی ازش نداشتم و لطفش بوده . پریشب بهش زنگ زدم در حال مکالمه بود و خیلی عصبی برداشت و گفتم کجایی گفت مخلصم ممنون خونم . جوری ک انگار داره با پسر صحبت میکنه اینم بگم ک مادرش و خانوادش خیلی روش نظارت دارن . پسر لاشی ای نیست واقعا . بعد پیام داد بهم ک خونه ام ، معمولا جلوی خانوادش هیچوقت باهم صحیت نکردیم تلفنی . بهم پیام داد و گفت خونه ام نمیتونم صحبت کنم ولی ازونجایی ک من حس بدی داستم احساس کردم پیس دختره (هیچی ازش ندیدم ) بعد امشب یهو گفت ک دیشب بهش خبر بدی داده بودن و عصبی بوده موقع صحبت کردن با من . گفت شاید ی مدت نباشم . من خیلی فکرم درگیر میشه ک نکنه با کسیه . گفنم چرا ؟ گفت ممکنه پلیس بگیرتم . شاید با کسی دعوا کنم و ایما . گفنم خب نبایدهیجانی رفتار کنی برام بگو گفت همین ک بهت گقتم شاید ی مدت نباشم کافیه . ۵۰ ۵۰ عه مشخصم نیست . من بخاطد تجربه های تلخ گذستم میترسم . حقیقتش با یک نفر دوست بودم قصد ازدواج بچه بودم بهم میگفت که از طرف دانشگاه میخوان منو کنترل کنن خطم رو بهم پیام نده تا خودم بهت بدم
استرس و نگرانیم برای اینه ک نکنه اینم مثل اون بشه ؟
اخه چ لزومی داره توضیح نده بهم ؟ جریانو نگه
من فکرم درگیر شده
گفت شب بخیر و رفت بخوابه . استرس گرفتم
من حیلی دوستش دارم چون اون هیچوقت بهم خیانت نکرده ، کنادم بوده ، میترسم از دستش بدم ...
کسی نیست باهاش صحبت کنم
لطفا کسی ک عاقل هست و با سیاسته کمکم کنه
شاید من مریض شدم
شاید هم نه
کمکم کنید خواهسا ولی زحم نزنید