2777
2789
عنوان

لطفا بیاین

149 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها

من با ی پسری ۳ سال بود دوست معمولی بودیم الان از فرودین باهم صمیمی تر شدیم . دو هفته قبل تولدم باهام تماس گرفت و گفت ۵۰۰ ملیون ب عموم قرض دادم و رفته . ولی دو روز قبل تولدم یه ساعت در حد ۳ ملیون برام خریده بود و گفت دستم خیلی خالیه . هرچند من توقعی ازش نداشتم و لطفش بوده . پریشب بهش زنگ زدم در حال مکالمه بود و خیلی عصبی برداشت و گفتم کجایی گفت مخلصم ممنون خونم  . جوری ک انگار داره با پسر صحبت میکنه اینم بگم ک مادرش و خانوادش خیلی روش نظارت دارن . پسر لاشی ای نیست واقعا . بعد پیام داد بهم ک خونه ام ، معمولا جلوی خانوادش هیچوقت باهم صحیت نکردیم تلفنی . بهم پیام داد و گفت خونه ام نمیتونم صحبت کنم ولی ازونجایی ک من حس بدی داستم احساس کردم پیس دختره (هیچی ازش ندیدم ) بعد امشب یهو گفت ک دیشب بهش خبر بدی داده بودن و عصبی بوده موقع صحبت کردن با من . گفت شاید ی مدت نباشم . من خیلی فکرم درگیر میشه ک نکنه با کسیه . گفنم چرا ؟ گفت ممکنه پلیس بگیرتم . شاید با کسی دعوا کنم و ایما . گفنم خب نبایدهیجانی رفتار کنی برام بگو گفت همین ک بهت گقتم شاید ی مدت نباشم کافیه . ۵۰ ۵۰ عه مشخصم نیست . من بخاطد تجربه های تلخ گذستم میترسم . حقیقتش با یک نفر دوست بودم قصد ازدواج بچه بودم بهم میگفت که از طرف دانشگاه میخوان منو کنترل کنن خطم رو بهم پیام نده تا خودم بهت بدم

استرس و نگرانیم برای اینه ک نکنه اینم مثل اون بشه ؟ 

اخه چ لزومی داره توضیح نده بهم ؟ جریانو نگه

من فکرم درگیر شده

گفت شب بخیر و رفت بخوابه . استرس گرفتم

من حیلی دوستش دارم چون اون هیچوقت بهم خیانت نکرده ، کنادم بوده ، میترسم از دستش بدم ... 

کسی نیست باهاش صحبت کنم 

لطفا کسی ک عاقل هست و با سیاسته کمکم کنه

شاید من مریض شدم

شاید هم نه

کمکم کنید خواهسا ولی زحم نزنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کنار اومد وا ینی چی آخه چقد نابالغه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

احتمالا پای کس دیگه ام وسطه پسرا برای پیچوندن از این چیزا میگن معمولا شاید تا الان چیزی ازش ندیدی از ...

میگم ک دوست پسر قبلیم به بهانه دانشگاه ک خطش داره کنترل میشه اینو کفته بود بهم

بعد الان این ک ایتجوری گفته استرس گرفتم دروغ چرا ؟

چیکار کنم

هر چیز غیر شفاف که بوی خطر میده کات 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

میگم ک دوست پسر قبلیم به بهانه دانشگاه ک خطش داره کنترل میشه اینو کفته بود بهمبعد الان این ک ایتجوری ...

من خودم به پسره گفتم سرطان گرفتم دارم میمیرم🤣🤣🤣

چون روم نمیشد تموم کنم و پسر خوبیم بود ولی خوشم نمیومد ازش

عشق بی قید و شرط برای همه 
ینی پیامایی ک دادم رو پاک کنم ؟

مگ چ پیامایی دادی؟

اره خیلی پیگیر نباش  ، هرچی بیشتر بچسبی ب پسرا بیشتر ازت دور میشن اون اگ واقعا بخادت میاد قشنگ بهت توضیح میده از دلتم درمیاره تازه بیشتر جذبت میشه ک اویزونش نبودی

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
کاش بیاید

اگه دوستت داشت توضیح میداد بهت نمیگفت یه مدت نباشم باهات میکوند تا هر جا که بتونه بهتم میگفت موبا ممکنه بگیرنم نه اینکه نباشم هزار تا راه ارتباطی هست که بتونه باهات بمونه

عشق بی قید و شرط برای همه