2777
2789
عنوان

نظرتون راجب جاری چیه

158 بازدید | 14 پست

بنظرتون با جاری چطور باید رفتار کرد و رفت و امد کرد؟

من میخوام جاری بگیرم  به زودی عقده خیلی میترسم استرس دارم 

اول اینکه حس حسادتم رو کاملا خاموش کردم نسبت بهش 

چون بلخره ادم یکم حالی به حالی میشه 

بعدم ادم بی سیاستی هستم دارم رو خودم کار میکنم🥲

شما چطورید با جاریتون

من میدونم که قراره یه نینی سالم بیارم بزودی..توهم برام دعا کن❤اردیبهشت ۱۴۰۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جاری نباید دردودل کرد کلا با خانواده شوهر کم گوی وگزیده گوی چون دُر.البته جاریها متفاوتند ولی خب بعد چند سال اخلاقش دستت میاد

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

تو میخوای جاری بگیری؟

جاری هرگز فامیل نمیشه،هیچوق در مورد خونواده شوهر،جلوش چیزی نگو چه خوب چه بد

هیچوقت باهاش صمیمی نشو،هیچوقت دلسوزتو‌نیس،،،،هیچوق مثل خواهر حسابش نکن،،،باهاش درددل  درموردشوهرتو نکن ،،،زیاد باهم‌نرید بیرون،،،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

من که تجربه ای ندارن ولی کلا از این ادغام که اگه کسی بهم بدی نکنه و قیافه نگیره باهاش خوبم حسادتی ندارم اصلا این موضوع که اونو بیشتر دوست داشته باشن(خانواده همسر) یا بهش بیشتر بها بدن هم اصلا اذیتم نمیکنه و برام مهم نیست مگه اینکه بهم بی احترامی بشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

دوازده ساله که جاری دارم اونم دوتا 

رابطه مون باهم در حد سلام علیکه بسیااار بهم احترام میزاریم 

هر چند وقتم یکبار عصر میایم خونه هم یه لیوان چای شیرینی میخوریم و تمام 

اگه برادر ها باهم حرفشون بشه هم هیچ کدوم دخالت نمیکنیم

البتکه زیاد رفت و آمد نمیکنیم و دوری دوستی پیش گرفتیم 

به تازگی برادر شوهر کوچیکه م قراره با دوست د خ ت ر ش نامزد کنه

رابطه م با اون روهم همبن طور نگه میدارم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
تو میخوای جاری بگیری؟جاری هرگز فامیل نمیشه،هیچوق در مورد خونواده شوهر،جلوش چیزی نگو چه خوب چه بدهیچو ...

چرا خوب نگم؟؟

وایی چه سخته😭خیلی میترسم

دوازده ساله که جاری دارم اونم دوتا رابطه مون باهم در حد سلام علیکه بسیااار بهم احترام میزاریم هر چند ...

من مشکلم جاری نیست

بیشتر میترسم مادرشوهرم اینا اونو بیشتر عزت احترام کنن و بهش اهمیت بدن منو کوچیک کنن و اونو بزرگ🥲

خوبشونو اگه بگی حسودی میکنه ،حرفاتو‌ چپکی میرسونه به خونواده شوهرت

وای من چه غلطی. کنم😭انقدرم احمق و ساده هستم ک خدا میدونه همش دارم رو خودم کار میکنم 

وای من چه غلطی. کنم😭انقدرم احمق و ساده هستم ک خدا میدونه همش دارم رو خودم کار میکنم

اونو مثل غریبه بدون ،،فقط سلام علیک خداخفظ کن باهاش ،هر حرفی زد تو‌فقط سر تکون بده یا بگو آره آره ،،مثلا در مورد تیپ واستایل ،بازار،محصولات پوستی  حرف بزنید هیچوقت وارت خصوصیات نشید 

من مشکلم جاری نیستبیشتر میترسم مادرشوهرم اینا اونو بیشتر عزت احترام کنن و بهش اهمیت بدن منو کوچیک کن ...

اگه عروس خانم عاقل باشن کم کم رفتار همه میاد دستش ومیفهمه کی ادم بدس کی خوبه ،،،ولی اگه بیشعور باشه ،مشکلات زیادی در پیش داری 

اونو مثل غریبه بدون ،،فقط سلام علیک خداخفظ کن باهاش ،هر حرفی زد تو‌فقط سر تکون بده یا بگو آره آره ،، ...

نه بابا

چرا باید در مورد سلایق خودت بهش بگی

ببین اول فکر کن دشمنت هست. اطلاعات نده. تا اخلاقش دستت بیاد

اگر بفهمه مثلاً تو دوست داری سفر بری کویر

مطمعن باش هدف اولش رفتن به کویر هست قبل از اینکه تو بری

کلا موجود خوبی نیست جاری

اطلاعات چپه بهش بده