2777
2789
عنوان

امینم چ جوون موندههه پنجاه و یک سالشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاوره پسولی قشنگهه صداش🤌

ارهه😭یکی هم هست ولی چص ناله و عاشقانه نیست شاده تقریبا taka tiki خواننده هاش زیادن monoir و luliana 

اهنگش انگلیسیه ولی خوانندش فرانسویه به گمونم چون ر نمیگه

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

نه کاورم نیساهنگ اصلیه😂

همونو گوش کننن

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

ارهه😭یکی هم هست ولی چص ناله و عاشقانه نیست شاده تقریبا taka tiki خواننده هاش زیادن monoir و luliana ...

اره اینو گوش دادم مرسیی از معرفیت

خواننده مورد علاقه ی من syml هست

تمام آهنگاش قشنگه 

اگه سبک اروم میپسندی گوش بده

اره اینو گوش دادم مرسیی از معرفیتخواننده مورد علاقه ی من syml هستتمام آهنگاش قشنگه اگه سبک اروم میپس ...

مرسی🥲❤