من در اوج ناامیدی شوهرم گف طلاقت میدم ب خواهرزادمم گفت اما یکبار یس خوندم شوهرم پیام داد بیا زندگیمون کنیم
ولی دیدم حاجت گرفتم گفتم ۴ تا دیگ سورهیس میخونم یعنی ۵ تا یس نذر کرده بودم باهم بخونی دیگ راحتی و اینجوری خیلی خیلی بهتره یک روز بشینبخون دیه
هدیه کن به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج ✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️
۲۰۰۰صلوات هم هدیه کردم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج شب قبلش
ولی ۱۰۰۰ هم بخونی اوکیه✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️
اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها💗💗💗💗💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲
هروقت ۱۰۰۰ صلوات هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کردم گره گشا بوده✅️✅️✅️✅️😍😍😍😍😍😍
شماره کربلا ۱۶۴۰
شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸
راحتزیارت کنید امتحان شده است با گوشیهم میشه کسی صداتوننمیشنوه راحت حرف بزندرددل کن✅️🌸✅️🌸✅️🌸✅️🌸
برای تعجیل فرجامامزمان عج دعا کنید با فرجایشمن در اوج ناامیدی شوهرم گف طلاقت میدم ب خواهرزادمم گفت اما یکبار یس خوندم شوهرم پیام داد بیا زندگیمون کنیم
ولی دیدم حاجت گرفتم گفتم ۴ تا دیگ سورهیس میخونم یعنی ۵ تا یس نذر کرده بودم باهم بخونی دیگ راحتی و اینجوری خیلی خیلی بهتره یک روز بشینبخون دیه
هدیه کن به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج ✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️
۲۰۰۰صلوات هم هدیه کردم ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج شب قبلش
ولی ۱۰۰۰ هم بخونی اوکیه✅️✅️✅️✅️✅️✅️✅️
اللهم عجل الولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها💗💗💗💗💚💚💚💚🤲🤲🤲🤲
هروقت ۱۰۰۰ صلوات هدیه ب حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها مادر امام زمان عج کردم گره گشا بوده✅️✅️✅️✅️😍😍😍😍😍😍
شماره کربلا ۱۶۴۰
شماره حرم امام رضا علیه السلام ۰۵۱۴۸۸۸۸
راحتزیارت کنید امتحان شده است با گوشیهم میشه کسی صداتوننمیشنوه راحت حرف بزندرددل کن✅️🌸✅️🌸✅️🌸✅️🌸
برای تعجیل فرجامامزمان عج دعا کنید با فرجایشانهمهدردها پایانمی یابد✅️✅️✅️✅️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻انهمهدردها پایانمی یابد✅️✅️✅️✅️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻