قرار بود فردا صبح بزارم ! اما شوهرم اومد خونه و گفتم بیاره چون داشتیم میومدیم خونه مامانم اورد عکس گرفتم عکسا رو دیدید یادتون باشه حتما تاپیک معذرت خواهی بزنید برام بعد اون همه تهمت الان عکس دو تا سونوم رو میزارم
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔 ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
عزیزم اهمیتی نداره اصلا😃چون من هفده هجده تا کاربری دارم
تو فاطمه نیست اسمت؟
اسمکاربری قبلیت تهمینه؟
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
ولی شمام کم مردم رو مسخره نکردید به بقیه کاربران هم گیر میدادید ۶ تا کاربر جمع شدیم تعلیقت کردیم
الانم ما تعلیقت میکنیم گلکم🤣
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
تو این سن انقد دروغگو باشه و دنبال توجه بعدش دیگ....