2777
2789
عنوان

آمپول رشد قد

188 بازدید | 9 پست

سلام  من داداشم ۱۴ سال ۴ماهشه قدش ۱۷۵هست میگه چه قرصی یا آمپولی استفاده کنم خوبه که عوارض نداشته باشه یا کسی هست که پیش دکتر رفته باشه و تاثیر داشته باشه 

ممنون میشم کمکم کنید

پریود شده؟ سریع ببر دکتر غدد خودش آمپول میده 

سرخود که نمیشه ممکنه بشه سرطان

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

هنوز خیلی وقت داره به سن بلوغ نرسیده به طور طبیعی رشد کنه بهتره چون این آمپول و دارو ها در آینده خیلی تاثیر بد رو سلامتی و هورمون ها میزاره

به بهشت نمیروم اگر شیر کاکائو آنجا نباشد☕️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود شده؟ سریع ببر دکتر غدد خودش آمپول میده سرخود که نمیشه ممکنه بشه سرطان

داداشش😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

تحت نظر دکتر امپول بزنه بهتره و در هرصورت امپول نزنه باز بهتره چون قدش عادیه. ولی اگر میحواد بلند ترشه قرص ‌های تقوینی و ورزش رو ب امپول ترجیح بده بهتره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!