2777
2789
عنوان

شما بودین چکار میکردین

93 بازدید | 11 پست

با یه بنده خدایی دوستیم خانواده هم در جریان ایشون تهران پرستار بود ولی برگشت شهرستان می‌گفت زندگی سخته و مخارج و درآمد با هم نمیخونه و‍‌....خلاصه اومد معدن HSEهست حقوقشم بد نیست خوبه ولی ماشین و خونه نداشت منم ارشد که قبول شدیم با خواهرم خانوادگی اومدیم تهران و سرکار میریم موقعیت شغلی هم شهرستان واقعا نبود برام ولی الان اوکیه

بهش میگم بیا تهران میگه من کارم شهرستانه نمیتونم بیام

میگم آخه تو شهرستان یه خونه هم نداری که من بگم عیب نداره برگردم شهرستان حداقل اجاره خونه نمیدیم خونه خودمونه بیام اونجا من که از کار بیکار میشم اجاره خونه هم باید بدیم

بعد حالا ناراحت شده که سرکوفت میزنی و...

چتا رو میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ولش کن

میگه من از صفر شروع کردم و بچه آخرم هست تمام مشکلات پدر و مادرش گردن اینه دکتراشون داروهاشون عمل مامانش و....

نمی‌دونم بقیه خواهر و برادراش چ غلطی میکنن

میگه من از صفر شروع کردم و بچه آخرم هست تمام مشکلات پدر و مادرش گردن اینه دکتراشون داروهاشون عمل مام ...

خب پس لازمه واقعا منطقی تصمیم بگیری ، دو روز دیگه میخوای با یه آدمی که وضعش اینه بری زیر یه سقف خرج اجاره خونه آب گاز برق و غذا و لباس و همه چی هست به ایناس فک کن بنظرم ، الان میگه خدا میسازه پس فردا خودش زیر بار مسئولیت عصبی میشه والا من که دختر مجردم و مسئولیتی ندارم عصبی شدم 

خب پس لازمه واقعا منطقی تصمیم بگیری ، دو روز دیگه میخوای با یه آدمی که وضعش اینه بری زیر یه سقف خرج ...

منم دارم به همینا فکر میکنم

بعد یه دفعه میگم نکنه دیگه زیاد دارم در حقش بی انصافی میکنم 

منم دارم به همینا فکر میکنمبعد یه دفعه میگم نکنه دیگه زیاد دارم در حقش بی انصافی میکنم

آخه جواب مثبت هم بخوای بدی بی انصافی به خودته ، هیشکی از سر و سامون گرفتن بدش نمیاد که تو خونه خودش زندگی کنه ولی اینجوری همش استرس داری تو زندگیت منم مثل تو از این موردها داشتم البته سنتی بوده علاقه ای تو کار نبود 

آخه جواب مثبت هم بخوای بدی بی انصافی به خودته ، هیشکی از سر و سامون گرفتن بدش نمیاد که تو خونه خودش ...

اره دقیقا

یعنی خودمم میدونم که حرفت کاملا درسته از لحاظ منطقی

اره واقعا برای منم سخته

الان سر خوته زندگی نرفتی بعدا که بری ببینی فقط خودش مسئولیت قبول میکنه و خواهر و برادرش هیچن و تازه لطف پدرمادرشم بهشون بیشتره آزاردهنده تر هم میشه خصوصا اگه قسط و قرضم داشته باشید