2777
2789
خیلی خوبه کاش همچین کاری برا منم پیدا میشد

انشاالله پیدا میشه عزیزم 

کار زیاده یکم بگردی پیدا میشه من خودمم دنبال کار حتی بدون حقوق بودم که خب خداروشکر اینجا پیدا شد 

انشاالله شما هم موفق باشی 🥰❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تازه میخوام برم رشته علوم تربیتی به نظرت چجور رشته‌ای هست؟ از نظر بازار کار و سختی درسا

رشته علوم تربیتی رشته نسبتا آسونیه البته اگه دروس حفظیت خوب باشه 

توی این رشته ریاضی کمی داره در حد یک ریاضی پیش نیاز و آمار توصیفی و استنباطی 

دروسی مثل روان شناسی عمومی و روانشناسی تربیتی و روان شناسی رشد ،تعلیم و تربیت اسلامی و مبانی و اصول مدیریت برنامه ریزی و ... تدریس میشه 

همه میگن این رشته خیلی راحته ولی اگه نظر منو بپرسی هر رشته ای سختی های خاص خودشو داره .دوستانی دارم که هر ترم بعضی از دروس رو میوفتن ک بعضیا هستن که ۲۰ میگیرن ولی در کل رشته بدی نیست . بازار کار هم داره . شاید سال اول بدون حقوق یا با حقوق خیلی ناچیز کار کنی ولی قطعا از سال دوم به بعد حتما حقوق میدن بخت. بازار کارشم توی مهدکودک  مدارس ابتدایی کانون های فکری و فرهنگی و هرجایی که بخوان کسی رو تعلیم بدن. کلا استادا میگن این رشته خیلی جای کار داره 

حتی ممکنه از همون سال اول یک مدرسه خوب پیدا کنی و بهت حقوق هم بدن همچی به تلاش خودت بستگی داره .

من الان ترم ۳ هستم ولی چون ۲۴ واحد درس برداشتم خب نتونستم مدرسه برم ولی خیلی از دوستام با ۱۷ واحد تونستن توی مدارس به عنوان معین مشغول به کار بشن .اگه به دروس انسانی و روانشناسی و اینا علاقه داری رشته خوبیه بازار کار هم داره حتی میتونی استخدام آموزش و پرورش بشی از طریق آزمون 

موفق باشی عزیزم فقط چون خونشون میری خیلی مراقب خودت باش

فقط یک خواهر داره که اونم دانشجو هست شهر دیگه 

پدرش هم که سرکاره اون تایم و منو مادر و خود دانش آموز هستیم 

ایشون رو یکی از همکارای مامان معرفی کرد و به نوعی شناخت کمی داریم 

ولی بازم ممنون از نصیحتتون که گفتین حواسمو بیشتر جمع میکنم ❤️❤️🥰

رشته علوم تربیتی رشته نسبتا آسونیه البته اگه دروس حفظیت خوب باشه توی این رشته ریاضی کمی داره در حد ی ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم🙏💗 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙