2777
2789
عنوان

این لباسه حتما ژپون لازم داره

288 بازدید | 11 پست

میدونم چند بار گذاشتم ولی راهنمایی نیاز دارم

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش

ن این خودش چین داره ولی اینژپون پوشیده با پف کم

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏

اره

اگه بخای به این حالت تصویر باشه ژپون میخاد

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این خودش چین داره ولی اینژپون پوشیده با پف کم

اگه ژپون نپوشمم مثله این پف میکنه یا نه؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
ارهاگه بخای به این حالت تصویر باشه ژپون میخاد

بجایه ژپون نمیشه کار دیگه ای کرد اینجوری پف کنه🥲

بجایه ژپون نمیشه کار دیگه ای کرد اینجوری پف کنه🥲

فقط پایین لباس نوار گرن میدوزن که چینش حالت بگیره ولی برای پف بایو ژپون پوشید

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

با ژپون ولی حجم کم بپوشی همین شکل میشه

ژپون نمیدونم از کجا بخرم مشکلم اینه

کرایه هم نمیتونم بکنم

اگه ژپون نپوشمم مثله این پف میکنه یا نه؟

پف ن ولی چین اره 

11/7/1400دوستیمون😍🙊 23/7/1401بله برونمون ❤️💍۱۳/۲/۱۴۰۲عقدمون❤️😍💍عروسیمون ۱۲/۰۸/۱۴۰۲👩‍❤️‍👨بی هم می‌میریم شبیه زنجیریم 🖇️یه لحظه دور از هم آروم نمی‌گیریم🥺🥺🫀 روزای خوب منتظرمونه 😋 زندگی زیباست لبخند بزن 😁🙏 برای خوشبختیمون دعا کنید 🙏
ژپون نمیدونم از کجا بخرم مشکلم اینهکرایه هم نمیتونم بکنم

فکر کنم بدی خیاط هم برات درست میکنن مقداری سیم و تور فقط

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻