2777
2789
عنوان

به خاطر کینه قبلی جلو همه دانشجوها با حرفاش منو تحقیر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 62 پست
اصولا بقیه به حاضرجوابی بیشتر می‌خندن باید سعی کنی با حاضرجوابی جوابش بدی تا به اون بخندن

دنبال اینه من یه بی ادبی کنم یا همون حاضر جوابی بزاره کف دست مدیر و عذر منو بخواد .کلا انتقام جو هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتماااا جلوش وایسا    اگه باهات بد حرف زد جوابش رو بده   معلمت نیست که حساب ببری ازش!!!   به هیچ عنوان رو نده    فکر کن دوستته و به چشم استاد بهش نگاه نکن چون بزرگ میشه برات    فوری جواب بدع چیزی گفت   اینجوری دیگه خودشو جم و جور میکنه

نه دولتی .سراسری روزانه منظورمه

دانشگاه مدیر نداره رئیس داره .شما که تاچندروز پیش پایه دهم بودی

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 
شما درست رو بخون و زیاد کاری بهش نداشته باش تو گروه هم سوال نپرس که ضایعت کنه. زیاد حساسیت نشون نده. ...

من چیزی نمی گم خودش به من می گه خانم فلانی و یه بحث رو آغاز می کنه سوال میپرسه .جواب ندم می گه چرا اهمیت نمیدی  و منضبط نیستی و جواب بدم به بدترین شکل ممکن و با تحقیر جواب میده .حتی جواب سلامم نمیده .انگار دشمن خونیشم 

شوهرش کلا مدیر دانشگاه هست و اینو که من دیدم هر کاری ازش برمیاد نمی خوام بهانه الکی دستش بدم و باها ...

برو دفترش تو دانشگاه و تنها باهاش صحبت کن ..بگو من مادرم و از نظر سنی از بیشتر دانشجوها بزرگترم وقتی شما سهوا یا عمدا با من اونطوری برخورد میکنید احساس بدی میگیرم ..اگه از قضیه اونروز ناراحتید که تموم شده اما اگه توهینی کردم معذرت میخوام و .....چون شرایط طوری نیست که بخوای باهاش لج کنی 

اصلااا شما توی گروه هیچی نگو .... وقتی تو چیزی بفرستی گروه اون بال بال میزنه برا خالی کردن عقده هاش ولی با خنده ...پس اگه خواستی سوالی چیزی بپرسی از یکی از دانشجو ها اونم شخصی بپرس  ...با یکی از دانشجو های خانم رفیق شو فقط در حد سوال درست ...