2777
2789
عنوان

شوهرم مرده و من موندم با سه تا بچه

725 بازدید | 15 پست

همه باهام جوری رفتار میکنن انگار شوهرم مرده و من موندم با سه تا بچه.بهم ترحم میکنن

اونروز یه خواستگار داشتم اومدن خونمون خیلی ازش خوشم اومد از همه لحاظ 

اونم معلوم بود خیلی ازم خوشش اومده با لب خندون رفتن خیلی راضی بودن حتی انگار تو راه خونشون بحث این بوده واسه عقد هم تدارکات ببینن

فرداش اومدن تحقیق گفتن بابام معتاده آدم شَری هم هست خانواده اش به خصوص پدرش مخالفت کردن پسره گفته من با باباش نمی‌خوام زندگی کنم. دختره رو می‌خوام 

به واسطه گفته فعلا چیزی به دختره نگید صبر کنید بابامو راضی میکنم.ولی اون اومد به ما گفت

دلم داره می ترکه جلوی همه غرورم خرد شد خیلی مشتاق بودم 😔😭

هزارمین کاربری 😬😬😬 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر صلاح خدا باشه درست میشه. هر اتفاقی بیفته بهترین اتفاقه. اگر هم نشد بازم خیری توش بوده. بسپر ب خد ...

کاش صلاحم باشه

از دیروز آنقدر گریه کردم عین روح شدم 

خسته شدم از این وضع

هزارمین کاربری 😬😬😬 
الهی بگردم ات بیا بغلم اول از همه بابات ترک بدین بعدم خونتون جا به جا کنید تا هرچی پدرت با همسایه ها ...

عزیزم بابام رو هزار بار ترک دادیم ولی برگشت بدتر از قبل کشید.شیشه می‌کشه

آدم شریه با همه درگیره مردم آزاره

ولی ما خیلی بی سر و صداییم.به خدا خودمو تعریف نمیکنم ولی خواستگارای خیلی خوبی داشتم که همشون بخاطر بابام پریدن

هزارمین کاربری 😬😬😬 
😕فکنم منظورش این بود مثل این میمونه شوهرم مرده ۳ تا بچه دارم

اهان متنو خوب نخوندم باز خداروشکر اونجوری که من خوندم نبود خدا بهترینو سرراهش بزاره ان شالله

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

عزیزم بابام رو هزار بار ترک دادیم ولی برگشت بدتر از قبل کشید.شیشه می‌کشهآدم شریه با همه درگیره مردم ...

💔هم تو حق داری و گناه داری هم مادرت 

هم اون خانواده ها حق دارن 

اگه مادرت جدا میشد خانواده ها می‌دونستن شما شبیه پدرت نیستید و شرایط شما بهتر میشد 

گلم گفتم انگار که شوهرم مرده

بله فهمیدم  ولی بازم خداروشکر که تو همون وضعیت نیستین گلم ان شالله یه بخت خوب و یخ ادم خوب سرراهت قرار بگیره اگه قسمتت باشه حتما بازم میاد پدرشم نمیتونه مانع بشه

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ