2777
2789
عنوان

امشب رفتیم باغ بعدش برادر شوهرم

254 بازدید | 13 پست

بلال خواست بهم بده از جای دونه هاش با دستش گرفته بود  بجای از تهش بگیره، گفت بیا بخور ما خوردیم قبل تو ،  منم خیلی حساسم ولی روم نشد ازش نگیرم  ،خوردم  الان حالم بهم میخوره فکر میکنم دستمالی کرد داد بهم  

میرفتی آب میزدی بهش دوباره روشم نمک میپاشیدی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساسی بیخیال 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

من چی بگم؟؟ 

برادرشوهرم بلال پخت، اورد و خوردیم. 

مادرشوهرم هلو خرد میکرد که کمپوت درست کنه. 

بلال خورد،  چه خوردنی!!! اونقدر دستاشو رو لیس زد و جای بلال گاز زده دستش رو گذاشت و چرخوند و خورد. 

تموم که شد،  نرفت دست هاش رو  بشوره،  همونجور هلو ها رو خرد کرد، ریخت تو شیشه و گذاشت بپزه. 🤢🤢🤢🤢

بعد چندوقت پیش خونه شون بودیم، باجاری هام، پیاله پیاله ریخت و به همه داد،  من نخوردم. 😑😑🤧🤧🤧🥴🥴🥴

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401