2777
2789
عنوان

برنامه کودک فروشگاه خودکشی 2012

220 بازدید | 13 پست

اینا چیه واسه بچه ها میسازن؟

خدایی من یه تیکه رو دیدم خجالت کشیدم

بعد بچه ها اینا رو نگاه کنن قراره چی بشن فردا روز

الان فهمیدم دهه نودی ها چرا این شدن

من یکی دیگه اجازه نمیدم بچه ها برنامه کودک ببینن

غم دیده زاهدان💔😅

رده سنی دارن خب

برای هر سنی نیست که

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا زده سنی نداشت

خب شما خودت بهتره ببینی کدوم مناسب سن بچه‌ات هست همونو بذاری براش

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
نه تو ماهواره پخش شدنمیدونم تو شبکه های ایرانی گذاشته میشه یا نه

حیف چشم ک بزاری برا تلویزیون...

من ک پسرم بخاطر غذاخوردن تلویزیون روشن میکنم اونم چون اعصابم نمیکشه اصلا خوردو خوراک نداره...

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حیف چشم ک بزاری برا تلویزیون...من ک پسرم بخاطر غذاخوردن تلویزیون روشن میکنم اونم چون اعصابم نمیکشه ا ...

اخه

بیشتر مادر ها از غذا نخوردن بچه ها الان شکایت دارن

غم دیده زاهدان💔😅

وظيفه شماست چك كني! من الان زدم نت رده سنيش تو بعضي كشورا ١٤ و ١٦ سال تو روسيه مثبت ١٨ هست تو بعضي ك ...

من تو خونه بچه کوچیک فقط خواهرمه که ۱۲ سالشه من خودم داشتم کانال عوض میکردم دیدم برنامه کودک داره گفتم نگاه کنم یهو دیدم دختره لباس در اورد و...

غم دیده زاهدان💔😅