2777
2789
عنوان

بهترین کادویی که گرفتین چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 32 پست

کلا بابام از اول ابتدایی تا سال آخر هر ترم چه ترم اول چه ترم دوم که معدلم بیست میشد برام طلا می‌خرید 

خیلی شیرین بود و البته سرمایه خوب 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیگم بهترین چیز بود ولی واقعا سوپرایز شدمچن روز پیش یه کفش دیدم خیلی خوشم اومد اما چیزی نگفتم حتی ب ...

وااااای چه خوب😍 من که سلیقم با همه اطرافیانم فرق می‌کنه

چیزایی میگیرن که لازمم میشه ولی سلیقم نیس

مثلا کیف و لباس 

وااااای چه خوب😍 من که سلیقم با همه اطرافیانم فرق می‌کنهچیزایی میگیرن که لازمم میشه ولی سلیقم نیسمثل ...

نه من مامانم سلیقش خیلی امروزیه و خوبه همیشه با خودش میرم البته  تفاوت سنی با مامانم ۱۸اس🤭

چقد قشنگ😍🥹 خدا حفظتون کنه واسه هم

فداتشم

ی شاخه گل سرخ صورتی وقتی مادرشده بودم روز مادر هدیه از شوهرم گرفتم 

ی ماه بعدش برام دستبند گرفت ۴۰ تومن

ولی اون گله خیلی شیرین تر بود برام

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
فداتشمی شاخه گل سرخ صورتی وقتی مادرشده بودم روز مادر هدیه از شوهرم گرفتم ی ماه بعدش برام دستبند گرفت ...

واقعا ارزش کادو همیشه به قیمتش نیس🥹😍 من خیلی وقته از شوهرم گل نگرفتم🫠