2777
2789

سلام همکاران گرامی امسال من معاونت فناوری رو برداشتم .

روز اول مدیر مدرسه گفت باید با شیفت دیگه جابجا بشم هرچند باب میلم نبود مجبور شدم قبول کنم (مدیر دو شیفت یکی هست).

روز بعد گفت کل بچه ها رو‌توی شاد عضو کنم که با کمک بچه ها تعدادی رو عضو کردم .شش ساعت کلاس که اجباری هست رو رفتم ولی هیچکدوم از معاون های دیگه نرفتن سرکلاس .

دیروز گفت که باید بچه‌های شیفت دیگه رو هم عضو شاد کنی من هم گفتم شیفت دیگه خودشون معاون دارن ،ناراحت شده میگه درسته هرکسی وظیفه ای داره ولی هر چی من میگم باید اون انجام .میگم معاون های دیگه کلاس نرفتن، میگه اونا سرشون شلوغه شما اگر هر کدوم از معاون ها کلاس نرفتن شما بیاد بجاشون بری😕. و اینکه از. این به بعد شیفت ثابت بیا که به هر دو شیفت کمک کنی در صورتی که شیفت مخالف معاون فناوری داره .

واقعا مدارس دیگه اینجوریه .با این شرایط ادامه بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.