2777
2789

کل روز غیب شد بهش زنگ زدم در حال مکالمه بود بعد اشغال کرد منو دیگم زنگ نزد دوساعت بعد پیام داد که چطوری عزیزم چرا خبری نمیگیری از من انگار هیچی نشده خلاصه بهش توپیدم فوش دادم بهش یه فوش بد (قبلا خیانت کرده بهم اعتماد ندارم بهش) و دعوا کردیم و بلاکش کردم که کلی پیام زنگ داد که بیا درستش میکنیم بخدا من یادم رفت بهت زنگ بزنم خلاصش کنم بچه ها من حس بدی داشتم بخاطر اون فوش که دادم بهش . زنگ زدم وکلی حرف زدیم گفتم ما کنار نمی‌آیم باهمدیگه از منم ناراحت نباش من عصبی شدم روانم بهم ریختس یچیز گفتم واینا اما اصرار کرد که جدا نشیم درستش کنیم من اما گفتم نمیشه آرامش نداریم تهش ی سال دیگ دو سال دیگ جدا میشیم باز اون گف چرا بد فکر میکنی شاید خوشبخت شیم من گفتم نه باز گف بیام دنبالت گفتم ن 

خیلی سخته خیلییییی برام اما نمیسازیم باهم اصلا نظر بدید بخونم به تجربه هاتون نیاز دارم🥲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی عزیزم لیاقت تورو ندتشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️