2777
2789
عنوان

معلمای باتجربه بیایین😢

149 بازدید | 21 پست

سلام من فرداروزاول کاریمه کلاس سوم. قراره بجای یه معلم دیگه برم که احتمالا بچه هابهش عادت کردن ودوسش دارن منم تکمیل ظرفیت قبول شدم و بدون هیچ سابقه و کاراموزی دارم میرم سرکار😢بنظرتون فرداچیکارکنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش ی قرص بخور صبح ک استرست بره سرکلاس ن خیلی صمیمی شو نه خیلی خشک باش در عین مهربونی قوانین کلاس و بگو . سعی کن اسمای کوچیکشونو صدا کنی و سریعم یاد بگیری اسماشونو چون حس نزدیکی بیشتری بهت میکنن

الان ک دیره ولی اگر ی کادوی کوچیک واسشون میگرفتی خیلی خوب میشد

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

آروم باش ی قرص بخور صبح ک استرست بره سرکلاس ن خیلی صمیمی شو نه خیلی خشک باش در عین مهربونی قوانین کل ...

اهان راستی آرایشم در حد معمولی بکن خوشگل مشگل بشی 😁

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡 

خب عردا چه کتابایی فرار درس بدی

اول با خوشرویی میری خودتو معدفی میکنی بعد از بچه ها میخوای خودشون رو یکی یکی معرفی کنن

تا میتونی خوش اخلاق و صبور و مهربون باش

بچه ها کاری ندارن زود صمیمی میشن‌اگه خوش اخلاق باشی

هر شکل و تیپی داشته باشی یا حتی اگه غریبه باشی براشون مهم نیست مهربون و خوش اخلاق فقط باش خیلی

خب عردا چه کتابایی فرار درس بدیاول با خوشرویی میری خودتو معدفی میکنی بعد از بچه ها میخوای خودشون رو ...

نمیدونم فردا چی دارن بایدبرم ببینم تواین یه هفته چیاخوندن

استخدامی

ببخشید سوال زیاد میپرسم میگم‌شما کارت بسیج یا فعال بسیجم داشتید

مقاله و مقامات استانی و کشوری چطور؟ یا فقط تاثیر نمره کتبیتون بود؟

منم‌امسال میخوام‌اگه خدا بخواد ثبت نام کنم 

ببخشید سوال زیاد میپرسم میگم‌شما کارت بسیج یا فعال بسیجم داشتیدمقاله و مقامات استانی و کشوری چطور؟ ی ...

هیچی نداشتم امتیازم صفر بود حتی کتبیمم کم بود ولی مصاحبه وتدریسم خوب بود وکشوندم بالا