2777
2789
عاشقشم تنها کیکیه که همیشه درست میکنم

خانوادتم دوس دارن؟

بنظر خودم خوب شده بود والا

خورد تو ذوقم 

کلا اهل امتحان کردن غذاها و دسر های جدید نیستن

هرروز همون سالادا و غذاهای سنتی و تکراری درست مبکنن

ب منم غر میزنن اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادتم دوس دارن؟بنظر خودم خوب شده بود والاخورد تو ذوقم کلا اهل امتحان کردن غذاها و دسر های جدید نی ...

چ طعمی درست کردی؟ من کل فامیلمون عاشقشن 

خودم درست میکنم همش میگن درست کن برامون

عاشقشم. خیلی هم خوب درست می کنم. همه به مزه ش عادت ندارن. چون بالاخره مزه ی پنیر داره.

بنظر خودم خوب شده بود والا

خورد تو ذوقم 

کلا اهل امتحان کردن غذاها و دسر های جدید نیستن

هرروز همون سالادا و غذاهای سنتی و تکراری درست مبکنن

ب منم غر میزنن

خانوادتم دوس دارن؟بنظر خودم خوب شده بود والاخورد تو ذوقم کلا اهل امتحان کردن غذاها و دسر های جدید نی ...

اره دوس داشتن  پایه شو بجای بیسکوئیت کیک بذار خوشمزه تر میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چیز کیک شکلاتی عشقمه

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

برای من یخچالی بود

به به چقدر خوب درست کردی

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

مثلا دریاس ، صدف نداشتم بزارم روش😞😂

عالی شده👍 نوش جانتون