2777
2789
عنوان

بیاید ببینید دوست پسرم چی گفت بهم

1977 بازدید | 60 پست

من آدم مذهبی ای نیستم. ب هیچ عنوان. 

اما ب این نتیجه رسیدم چیزی ک خدا منع کرده، قطعا غلطه، غلط ترینش همین دوست پسر داشتنه

ب خیال خودم فک میکردم مَرده چمیدونم فرق داره با بقیه ی پسرا...  فک میکردم دوسم داره. چقد راحت ب بوسه هاش تن دادم.. وای یادم میاد میخام صورت و لبامو آتیش بزنم 🤦🏻‍♀️ من دختر ساده ای نبودم و نیستم، رابطمونم از بوسه و بغل فراتر نرفت. ولی از کم شروع میشه و هی بیشترش رو ازتون میخان چون ذات مرد همینه! تشنه اس، تشنه ی رابطه... امروز علنا و رسما و صراحتا بهم گفت اگه تن ب رابطه ندی ازت ناراحت میشم. خودشو زده بود ب موش مردگی و دلخور بودن! انگار من زنشم ک تمکینش کنم عوضی رو. حالم ازش و از خدم بهم میخوره، احساس کثیف بودن و دسمالی شدن میکنم.اولین باری هست که تو رابطه با کسی ام. بهشم گفتم که نمیتونم رابطه ج داشته باشیم ب هیچ وجه...  بچه ها یچیزی بگید😔 

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

اینم مثل همه پسرا میگ قصدم ازدواجه. ازدواج بخوره تو سرش، اصن من ادم ازدواجی ای نیستم

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

آفرین بازم خدا رو شکر .الآنم به این نتیجه رسیدی خیلی خوبه

بزار بره گم شه عوضی رو

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم مثل همه پسرا میگ قصدم ازدواجه. ازدواج بخوره تو سرش، اصن من ادم ازدواجی ای نیستم

ازدواج میخواد بیاد خواستگاریت بعد که شوهرت شد از این حرفا بزنه

حالم به هم خورد

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

بهترین کارو کردی تاوقتی ازدواج نکردی زیربار همچین چیزی نرو منم یه پسره ازم سواستفاده کرد جالبش اینه نمیان باهات ازدواج کنن و یه عمر پشیمونی و افسردگی میمونه برات بره گمشه مرتیکه عوضی لاشی فحشش بده بره میدونم واست سخته ولی تا کارت به جاهای باریک نکشیده ولش کن بدبختت میکنه ولت میکنه نامردن اینا نامرددد هیچ بویی از انسانیت نبردن 

چرانباشی ازدواج میکنی ولی باادمش نه با مارمولکی مثل اینکه توقبر پدرش خندید گفت ازدواجیم همه اینا داستانه بنده ساده ی خدا عمرابیاد خواستگاریت این ادم داره ازت سواستفاده میکنه هربلاییم سرت میاره گردن نمیگیره مارمولکه