2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندمی؟

اگه دهمی طبیعیه خودت یخورده بخونی آروم آروم دستت میاد 

مثلاً یه دور سریع یه گفتار رو بخونی بعد بری است آموزشی بزنی نکات رو در بیاری 

از دور دوم به بعد باید آزمونی بزنی 

اگه دوازدهمی و نمی دونی باید چجوری است بزنی که فاتحت خوندس

ببین عزیزم چند مدل تست داریم. تست اموزشی مهم نیست که غلط بزنی یا درست. طول بکشه یا سریع بشه. فقط مهم اینه که پاسخ نامه تشریحی رو دقیق چک کنی. یه گفتار رو بخون. برو سراغ تست. اکر تعدادش زیاده زوج یا فردا یزن. یه دونه بزن. بعد برو جوابش نگاه کن. نکته تست رو پیدا کن. یا دداشت کن یا علامت بزن. بعد برو تست بعدی. 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

تعداد تستت مشخصه؟ مثلا بیستا تست باید بزنی.برو تو کتاب تستت ببین بیستا تا کدوم صفحه میشه همون قدر صفحه از کتابتو بخون و تستاشو بزن

فقط کتاب درسیو میخونی   بعدش میری تست میزنی اگه اگه اگه کتابو نفهمیدی درسنامه میخونی یا کلاس میری بعد تست میزنی 

سعی کن درسنامه کتاب کارت رو هم بخونی دقیق بعد تست بزنی زماندار بزن

یه سوال 

کی گفته باید درسنامه خوند 

من از چند نفر نفرات برتر در حد دورقمی پرسیدم گفتن اصلا 

خودمم تجربه دارم خوندن به هیچ جا نرسیدم

ببین عزیزم چند مدل تست داریم. تست اموزشی مهم نیست که غلط بزنی یا درست. طول بکشه یا سریع بشه. فقط مهم ...

پیشنهادم اینه از روی درستامه کتاب تست نخونی چون خیلی وقت گیره. بجاش دونه دونه تست بزن و تحلیل کن. همه نکته ها تو تست هست. خیالت راخت

پیشنهادم اینه از روی درستامه کتاب تست نخونی چون خیلی وقت گیره. بجاش دونه دونه تست بزن و تحلیل کن. هم ...

من اصلا دهم تست نزدم 

تازه الان که یازدهم شروع کردم🤧🤦🏼‍♀️💔

یه سوال کی گفته باید درسنامه خوند من از چند نفر نفرات برتر در حد دورقمی پرسیدم گفتن اصلا خودمم تجربه ...

برای شروع و تثبیت بد نیست بخونی،چون گاهی نکات دقیق توی درسنامه هست که تست های تالیفی از اونجا طرح میشن

خب بستگی داره پایه اون شخص چطور بوده باشه شاید کتاب رو زیاد خونده طی ماه ها و فیلم زیاد دیده

هیچ.
من اصلا دهم تست نزدم تازه الان که یازدهم شروع کردم🤧🤦🏼‍♀️💔

برنامه ازمون قلمچی برای یازدهم رو دانلود کن.

اگر میتونی ازمون بده. ( حتی یه سری ها رو رایگان ثبت نام میکنن) اگر نمیتونی ازمون بدی ، از روی برنامه پیش برو. اگر خیلی پایه ات ضعیفه حدااقل دو سه تا درس از روی برنامه قلمچی جلو برو