2777
2789
عنوان

مشاورای پوست بیاین

93 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من یه چند وقته یه پرایمر پیدا کردم که رو صورتم خیلی خوب میشنه و یکمم روشنترش میکنه خلاصه که معتادش شدم فقط چون ضد افتاب نیست اول یه ضد آفتاب بیرنگ میزنم بعد پرایمر و بعدم میرم بیرون استفاده روزانه ام اینشکلیه ولی خوب شنیدم پرایمر به مرور پوست رو خراب می کنه شما پیشنهادی ندارین

به جاش ضد افتاب رنگی یا بی بی کرم بزن یا تینت که محشره

پرایمر خالی هم پوستت رو خراب میکنه هم کلا کاربردش یچیز دیگست برای زیرسازی و روزانه نباید استفاده بشه

روتین خوب داشته باش که نیازی به مواد آرایشی نداشته باشب

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آجی امروز خواهر زنگ زده به مامانم میگه پسره اومده یه سالا فرستاده بالا خیلی زیاد یه جوری تزیین کرده ...

اون تعقیب احتمالا بخشی از پروسه تحقیقاتشون بوده میخواستن ببینن تو کوچه خیابون چطوری میگردی نگران نباش بنظرم وقتی سعی کردن کم کم با خواهرت صمیمی بشن این یعنی خیلی رسمی و سنتی میخوان خواستگاری کننن اگه خود پسره قصد بدی داشت بدون اینکه به یکی چیزی بگه یواشکی گیرت میاورد و بهت پیشنهاد دوستی میداد

اون تعقیب احتمالا بخشی از پروسه تحقیقاتشون بوده میخواستن ببینن تو کوچه خیابون چطوری میگردی نگران نبا ...

مرسی عزیزم که وقت کردی راهنماییم کردی

🌺😘

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
ولی خوب بازم خونه آبجیت سعی کن تنها نری یا حداقل کمتر تنها بری و با مامان یا کسی بیشتر برو اگه اینجو ...

آره  دقیقا الان دیگه اینجوری کردم

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹