2777
2789
عنوان

به به غذا....

358 بازدید | 24 پست

خانوما تو این هفته ی جدید اگه خدا بخواد داریم اسباب کشی می کنیم خونه جدید

دیگه تصور کنید چه وضعی داره خونه 

امشب هم خیلی سریع عدسی و با قارچ پختم...

جاتون خالی عالی شده...(تعریف از خودم نباشه هااااا)

شما چیکار میکنید در چه وضعید؟؟  

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش کو پس

چشمممممم عکسم میزارم داره میپزه ...

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآییقصه عشق “انسان” بودن ماست . . .
چشمممممم عکسم میزارم داره میپزه ...

به به😍

مام نشستیم همسری از بیرون ی چی بگیره بیاره😀

💖از ادمهای منفی دوری کنید زیرا انها برای هر راه حلی، مشکلی خواهند یافت💖
نوش جان.  منم سوپ باید بخورم عمل کردم غذام باید آبکی باشه😊

چه عجب يكي اهنگاي  رستاك رو گوش كرده اورين

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

خوراک لوبیا منتظر شوهرم که بیاد بخوریم

منم خوراك لوبيا و قارچ

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

چرا مال ما قارچ نداره😕

خوب كاري نداره بريز اگر نداري بگو سر راه بگيره همسرت زود پخته ميشه قارچ خودش نرمه فقط طعم بگيره كافيه