2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم یا ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 32 پست

اخه کسب درامد به چه قیمتی؟؟؟؟؟ 

اخه خرج کردن برا خودت به چه قیمتی؟؟؟

به قیمت ازاردادن حیوانات؟ 

به قیمت رمالی؟ 

به قیمت از هم پاچیدن زندگی ها؟ 

به قیمت همکاری با شیاطین و اجنه!؟ 

به قیمت شریک رمال و دعانویس بودن؟؟؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو هزاری

کم کم عادت میکنی بعد چند سال خودتم مارگیر میشی...سعی کنید نکات ضروری رو بیشتر رعایت کنین...انسان بعد یه مدت عادت میکنه ..من جای تو بودم کمکش هم میکردم بعد درامدش زیاد شد یه کار دیگه پیدا کنه بچه دار شدید بچه بزرگ شد دیگه مارا تعطیل ... .

اگر بتونه یه جایی برای نگهداری مارها اجاره کنه خیلی خوب میشه متقاعدش کن این کارو کنه بگو درسته اونا ...

بهش گفتم

خونه اجاره کنه باید دو یا سه تا کارگرها بگیره شیفتی وایسن پیش مار ها 

مراقبت کنن ازش 

اونم هم کلی هزینه میگیرن شغل حساسیه

چقد تاپیکات الکی و مسخره هستن ذهنت چقد بیمار همش چیزای منفی اینا اختلاله حتما پیگیر باش

الکی و مسخره 

اینی که تو بهش میگی مسخره من دارم توش زندگی میکنم 

هیچکی اینجا نمیاد از خوشی هاش بگه 

هر وقت کسی مشکل داره میاد 

الکی و مسخره اینی که تو بهش میگی مسخره من دارم توش زندگی میکنم هیچکی اینجا نمیاد از خوشی هاش بگه هر ...

شوهر سی.اسی و نمیدونم زن دوم شدن و نقشه قتل یکی و جن و همسایه ی قاتل که زنشو کشت و خاک کرد و خونه ی پر مار و....یا دروغ میگی و مریضی که چیزای بد رو توهم میزنی یا راست میگی بازم مریضی که موندی تو این زندگی!!!!

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر سی.اسی و نمیدونم زن دوم شدن و نقشه قتل یکی و جن و همسایه ی قاتل که زنشو کشت و خاک کرد و خونه ی ...

خوبه نوشته م خانوادم پشتم نیستن 

اگه خانواده پشتیبان داشتم با اولین مشکل جدا میشدم