2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیست الانم ولی دکترا میگن بهترین فاصله سنی 3ساله

دكترم بهم گفت چرا نميزارى بچت بشه پشت سر هم بشه. منم حالت تهوع داشتم و از پريوديم گذشته بود تست زدم مثبت بود

احساس مالکیت بچه وقتی بزرگ میشه و همه چیز رو برای خودش میبینه وتقسیم باکس دیگه عذابه براش.قبل از ۵سالگی رو کسی یادش نمیاد.بعدها میبینن در همه چیز باهم شریک بودن.عادیه براشون

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
دكترم بهم گفت چرا نميزارى بچت بشه پشت سر هم بشه. منم حالت تهوع داشتم و از پريوديم گذشته بود تست زدم ...

شوهر من که از الان واسه دومی هم برنامه ریزی کرده

من تجربه ی مامانمو میدونم

فاصله دو تا برادرام 3ساله ولی فاصله ی من با برادرم 6 سال

مامانم میگه اون دوتا هیچوقت اذیتم نکردنو باهم بازی میکردن ولی واسه تو خیلی اذیت شدم

به فکر مدرسه ی اونا باید میبودم تو شیرخوار بودی باباتم هیچ کمکی بهم نمیکرد گویا هرچی فاصله کمتر باشه بهتره

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍